• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Carnavalsfeest kan beginnen bij Roots in Berghem, er zijn nog kaarten verkrijgbaar!

Het feest kan beginnen bij Roots in Berghem! Vrjjdag start de carnaval met de band 100% Katoen.Dit is al helemaal uitverkocht! Maar er zijn kaarten te verkrijgen voor de zaterdag en de zondag. Daar wil je toch bij zijn 'Auwverwetste carnaval' en 'Welcome To The Gaybar!' 

Zaterdag 26 februari met carnaval komt Sylvester gewoon weer voor de mooiste plaatjes zorgen met 'Auwverwetste carnaval'! Er is dan misschien wel geen jeugdoptocht dit jaar, maar de zeer lange afterparty gaat gewoon door! Lekkere plaatjes, carnavals kneiters, apres ski en Hollandse hits, afgewisseld tussen de borrels en de biertjes door.

Om teleurstelling door drukte te voorkomen, werken we dit jaar met een kaartverkoop. Kaarten voor zaterdag kosten 10,-pp, incl. 2 consumpties (kinderen mogen gewoon gratis mee, geen probleem).

Koop of bestel op tijd je kaarten, op=op en weg=pech. Kaarten zijn te koop aan de bar. Of nu al via mail te verkrijgen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (af te halen vanaf vrijdag).

Alle kaarten dienen uiterlijk donderdag 24 februari te zijn opgehaald bij Roots.

rootscarnaval26febr2022

Carnavalszondag
Maak je geen zorgen, jij als doorgewinterde hetero, bent gewoon van harte welkom op onze regenboog bij Roots in Berghem! Geert Bergers zorgt voor de beste platen uit the GayScene met de dansbaarheid van de volle 150%. DiscoQueens, ABBA en natuurlijk ieder uur Anita Meyer, originals en remixes, stil zitten is geen optie. Vergeet het Foute Uur, Guilty Pleasures bestaan niet; Welcome To The Gaybar!

De Roots start op zondag 27 februari om 16.00uur. Kaarten kosten 10,-pp en zijn verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan de bar, of indien voorradig, aan de deur.

Alle kaarten bestelde kaarten dienen uiterlijk donderdag 24 februari opgehaald te zijn.

rootscarnaval27febr2022