• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Carnaval komt er aan, gave kindermatinee in dorpshuis de Berchplaets in aantocht!

In samenwerking met carnavalsvereniging 't Smidje en Cor oke wordt er gave kindermatinee georganiseerd in dorpshuis De Berchplaets. Op maandag 28 februari is er weer vanalles te doen en Duo Mister Keys zorgt voor afwisselend kindervertier met onder andere dansjes en spelletjes. Ook is er een gratis loterij en ranja en ballonnenmeisje en een springkussen aanwezig. Alle families zijn van harte welkom! 

Carnaval 2022:

De Berchplaets heeft in korte tijd een prachtig carnavalsprogramma in elkaar gezet! Vrijdagavond begint het carnaval 2022 met de altijd drukbezochte seniorenbal. Een door Stichting Carnaval Berghem georganiseerde avond met gratis entree, een afwisselend podiumprogramma, hapjes, drankjes en natuurlijk met een band. Deze keer speelt de band Change! Op zondag 27 februari zijn er ook een speciale momenten gepland. De nieuwe prins van het Knollenrijk komt zijn gevolg naar De Berchplaets en het carnavalsmonument wordt onthuld!  Verder worden de carnavalsvierders vermaakt met discotheek Elberco Show & Music Service, Mister Keys, bij de kindermatinee gratis loterij en ranja en ballonnenmeisje en een springkussen.

Vrijdag 25 febrauri - Seniorenbal 50+
De Berchplaets start met de altijd drukbezochte seniorenbal met de band Change! Iedereen is van harte welkom om deze avond mee te komen feesten en een dansje te wagen. Aanvang 19uur!

Zaterdag 26 februari - Apres-ski Party
Zaterdagavond staat een heuse Apres-ski op de planning. Elberco Show & Music Service gaat er een feestje van maken. Aanvang 20uur!

Zondag 27 februari - Onthulling monument en 1e optreden van de nieuwe prins!

Zondagmorgen komt de nieuwe prins van Knollenrijk met zijn gevolg naar De Berchplaets. Dat is zijn 1e optreden! Om 11.11uur wordt het carnavals-monument onthuld. De oud-prinsen en oud-adjudanten bieden dit aan Stichting Carnaval Berghem. Zij schonken dit op 27 september 2019, maar door de corona is dit al een paar keer uitgesteld. Inloop om 10.30uur.
Het matinee gaat om 12.00uur van start met Elberco Show & Music Service!

Zondag 27 februari - Foute Party
Zondagavond staat een Foute Party op de planning. Elberco Show & Music Service gaat er weer een gezellig feestje van maken. Aanvang 20uur.

Maandag 28 februari - kindermatinee
I.s.m. carnavalsvereniging 't Smidje en Cor oke wordt er gave kindermatinee georganiseerd. Duo Mister Keys zorgen voor kindervertier met dansjes en spelletjes. Ook is er een gratis loterij en ranja en ballonnenmeisje en een springkussen aanwezig. Alle families zijn van harte welkom! Aanvang 12uur.

Dinsdag 1 maart - Matinee
Mister Keys zorgt weer voor mooie entertainment. Aanvang 12uur.

Iedereen is van harte welkom en alle dagen is de entree gratis!

berchplaetskindermatinee2022