• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Kogel is door de kerk, start carnaval Roots met vrienden van 100% Katoen!

De kogel is door de kerk; we mogen weer! De cafe's mogen weer open en dat betekent carnaval vieren bij Roots in Berghem!  Ze kunnen geen betere opening bedenken dan hun vrienden van 100% Katoen! Misschien niet des carnavals, maar dat ze garant staan voor een feestje, dat weten we al lang. Van U2 tot Foo Figthers en van Prince weer naar Pink Floyd, niets wat deze doorgewinterde muzikanten

uit de weg gaan. Rock, Power Ballads, Pop, maar ook het Nederlandse repertoire; alles rete-strak, live op het podium. Zorg dat je ze niet mist!

De Roots start op vrijdag 25 februari om 20.00uur Kaartje kost 10euro in de vvk, aan de deur betaal je (indien nog voorradig) 15euro

Kaartje bestellen? Dat kan alleen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en het aantal kaarten.

Alle kaarten dienen uiterlijk donderdag 24 februari opgehaald te zijn.
Heb je nog een kaartje het gecancelde optreden van 13 november? Die zijn gewoon geldig! Heb je nog een kaartje van 13 november, maar kun je niet? Stuur me dan even een mail, dan los de Roots het wel op!

 rootscarnavalsposter2022

Op zaterdag tijdens “Auverwetste Carnaval” heeft de Roots weer het jaarlijkse, lange afterparty van de jeugdoptocht. Helaas gaat de jeugdoptocht niet door, maar wel de afterparty!

Op zondag ben je van harte “Welcome To The Gaybar!” met alle klassiekers van de regenboog. Stilzitten is geen optie, feest gegarandeerd en ja, jij als doorgewinterde hetero bent gewoon van harte welkom!

Meer info heb ver alle dagen op www.cafe-roots.nl of op de Facebookpagina/rootsberghem

Voor alle dagen zijn kaarten te koop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vanaf vrijdag 18 februari aan de bar. Kosten zijn 10,- pp/per dag of 25.- voor het hele weekend.
.