• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Aftrap vrijdagavond van 'Knollenrijk Carnavalt Thuis' met het Plekkersbal!

Gisteravond was de aftrap van 'Knollenrijk Carnavalt Thuis'. Die avond werd georganiseerd door de Raad van Ongeregeld en heette traditiegetrouw de naam 'Plekkersbal'. Er werd gezellige en sfeervolle muziek gedraaid met optredens van Dansado & de Feestneger, The Allstarz en The Darkrave. Ook diverse spelelementen als radje draaien met grootvorst Joep en adje Tino, touwtje trekken en stropdasnippen kwamen aan bod. En er werd ingezoomd naar

vele huiskamers! Kortom, er gebeurde vanalles en het was een hele sfeervolle eerste avond van 'Knollenrijk Carnavalt Thuis'! Complimenten gaan uit naar de organisatie en de Raad van Ongeregeld.

Maar dit was pas de 1e avond. Vandaag staat het volgende op het programma:

Zaterdagmiddag 13 februari
(14.00-16.00 uur)
Op zaterdagmiddag is het tijdens het π™†π™„π™‰π˜Ώπ™€π™π™ˆπ˜Όπ™π™„π™‰π™€π™€ de beurt aan de jongste jeugd van het knollenrijk. Oma Fientje en Slimpy zullen samen met de jeugd prinsen, prinsessen en adjudant van het Knollenrijk voor gezelligheid in jullie huiskamer zorgen. Muziek, een verkleedwedstrijd, TikTok, Challanges en een kleurwedstrijd zullen onder andere voorbij komen. Dat wordt één grote gezelligheid!
(16.00-19.00 uur)
Daarna draaien we nog gezellig even door met een stukje muziek!

Zaterdagavond 13 februari
(19.00-20.30 uur)
Op zaterdag avond zal de π™‹π™π™Šπ™‰π™†π™•π™„π™π™π™„π™‰π™‚ live op deze stream te zien zijn. Dit jaar weliswaar zonder live publiek maar uiteraard met de oude en vertrouwde lokale artiesten.
(20.30-01.00 uur)
De avond zal onder leiding van C.V. de Centrumknollen en in samenwerking met Stan Manders, Willem van Kreij en DJ Robert den Brok vervolgd worden met hun zoektocht naar de π™’π˜Όπ™‚π™€π™‰π˜½π™Šπ™π™’(π™Žπ™)𝙀𝙍 π™‘π˜Όπ™‰ 𝙃𝙀𝙏 π™…π˜Όπ˜Όπ™ verkiezing. Om het feest helemaal compleet te maken zullen diverse artiesten de revue passeren.