• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zondagavond = prijsuitreiking + verlichte optocht kwis

Wat een geweldige respons op Knollenrijk Verlicht! Bedankt ook voor jouw aanmelding. Inmiddels zijn er al meer dan 200 aanmeldingen en er komen nog steeds aanmeldingen binnen...zelfs in deze winterse omstandigheden! Fantastisch om zo het Knollenrijk te zien uitblinken! ZONDAGAVOND = PRIJSUITREIKING + DÉ VERLICHTE OPTOCHT KWIS
Deelnemen is natuurlijk belangrijker dan winnen, maar winnen is ook leuk :).

Dit vinden wij ook en daarom gaan we een aantal huizen extra in het licht willen zetten met unieke prijzen. Dit doen we komende zondag met een prijsuitreiking via de livestream van Knollenrijk carnavalt thuis (te volgen via www.knollenrijkcarnavaltthuis.nl of via TVBerghem) en live report vanaf de winnende plekken.

Naast de Prijsuitreiking Knollenrijk Verlicht is er op zondagavond nog veel meer vermaak. Tussen de prijsuitreikingen door zal ook 'Dé Verlichte Optocht Kwis' plaatsvinden op de livestream. Bereid je maar vast voor op een unieke kwis met veel 'ohja' momenten die volledig in het teken staat van Dé Verlichte Optocht. Iedereen kan hier gratis aan deelnemen (als groep, duo of individu, het mag allemaal). Ook kun je zelfs nog halverwege gewoon meedoen. Inschrijven voor deze kwis is niet nodig. Zorg voor pen en papier bij de hand en de rest wijst zichzelf zondagavond. En.....ook met deze kwis zijn leuke prijzen te winnen!

Het hele gebeuren wordt natuurlijk ook voorzien van veel muziek en artiesten. En natuurlijk kan deze zondagavond niet zonder onze vertrouwde presentatoren van de prijsuitreiking (Paul&Marianne) en traditionele prijsuitreiking-artiest Randy Voet!

PROGRAMMA ZONDAGAVOND
Het programma voor zondagavond op de livestream ziet er als volgt uit:
16:00 uur - 18:00 uur = Poar Uurkes Vurraf met o.a. 4 Viltjes en Pap&Pudding
18:00 uur - 21:00 uur = Dé Verlichte Optocht Kwis & Prijsuitreiking Knollenrijk Verlicht
21:00 uur - 22:00 uur = Geweldige afsluiting Knollenrijk carnavalt thuis met PartyFrieX

Een fijne carnaval toegewenst en veel plezier komende zondag!
Wij hebben er al helemaal zin in!!!

Alaaf!
Commissie Verlichte Optocht