• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Live op TV Berghem en via 'Knollenrijk Carnavalt Thuis' de pronkzitting 2021!

'Knollenrijk Carnavalt Thuis' start vanavond met een compleet programma voor de wat oudere jeugd, met o.a. optredens van Dansado en de Feestneger, The Allstarz en Darkraver. Zatermiddag is de jeugd aan de beurt en zaterdagavond staat de pronkzitting 2021 op het programma. De pronkzitting is live op TV Berghem en online bij 'Knollenrijk Carnavalt Thuis' te bekijken. Het wordt heel bijzonder en met medewerking van artiesten van vroeger en nu. Dat mag je niet missen!!!

Volledige programma:

Helaas… kan onze prachtige Verlichte Optocht dit jaar niet doorgaan. Dat geldt ook voor het carnavalsprogramma wat normaal plaats vindt bij Zalencentrum de Merx en bij Café-Zaal Tante Toetje. Geen reden om bij de pakken neer te zitten. Samen hebben wij met Stichting Carnaval, C.V. de Centrumknollen, de Raad van Ongeregeld en een handvol enthousiaste vrijwilligers de handen ineengeslagen om ervoor te zorgen dat er deze carnaval toch nog “muziek in zit’’.

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 februari zullen wij 3 dagen lang een live carnavalsstream bieden, compleet met DJ’s en landelijk bekende artiesten onder het motto: Knollenrijk Carnavalt Thuis! Deze stream is te bekijken via www.knollenrijkcarnavaltthuis.nl en via het kanaal van TV Berghem.

Op vrijdagavond bieden we een compleet programma voor de wat oudere jeugd, met o.a. optredens van Dansado en de Feestneger, The Allstarz en Darkraver. Op zaterdagmiddag is het de beurt aan de jongste jeugd van het Knollenrijk, en op zaterdagavond zal de Pronkzitting van Stichting Carnaval live op deze stream te zien zijn, gevolgd door een spetterende avondvullende carnavalsparty voor jong en oud m.m.v. Zanger Kafke en Zanger Hans. Op zondagmiddag is het de beurt aan het Poar Uurkes Vurraf, met optredens van o.a. Radio Zwetsbal, de 4 Viltjes, Randy Voet en Pap & Pudding waarna o.a. beelden en interviews te zien zijn van Berghem Verlicht en een Pubkwis.

Natuurlijk hopen wij dat jullie allemaal de woonkamer ombouwen tot jullie eigen privé carnavalscafé, dat jullie gezellig meekijken naar de stream en dat jullie interactief meedoen. Daarnaast vragen we jullie om dit bericht zoveel mogelijk te delen met jullie leden maar ook via jullie website, Facebook-pagina en andere Social Media kanalen, zodat iedereen op de hoogte is van deze stream.

Daarnaast nog de volgende live activiteiten:
• Op vrijdagavond, georganiseerd door de Raad van Ongeregeld, zit in het programma ook een wedstrijd STROPDASNIPPEN. Het zou leuk zijn als iedere club (minstens) 1 afgevaardigde zou opgeven die thuis, online via Zoom, mee zou doen met deze wedstrijd. Uiteraard is het live verslag van dit item te zien via de stream. 
• Op zaterdagavond, in handen van Willem van Kreij, Stan Manders en DJ Robert den Brok, zoeken we de WAGENBOUW(ST)ER VAN HET JAAR. Dit dient de persoon te zijn die binnen jullie club het minste doet, maar toch eigenlijk onmisbaar is voor jullie wagenbouwclub. Kortom: je hebt er eigenlijk niks aan, maar toch hoort hij/zij erbij, en is jullie groep niet compleet zonder hem/haar. 
• Op zondagavond kan de Verlichte Optocht dan wel niet doorgaan, maar we willen er desondanks tóch een verlicht spektakel van maken! Wij dagen iedere wagenbouwer uit om zijn/haar huis, tuin of balkon in Berghem dusdanig te verlichten alsof het een stilstaande carnavalswagen betreft. Ga dus aan de slag met jullie verlichting, maar ook carnavalskoppen of andere attributen zijn toegestaan. Dit wordt uiteraard gejureerd dus op zondagavond hebben we tijdens de live-stream ook nog een heuse prijsuitreiking. 
• Tenslotte wijzen we jullie nog op de speciale CARNAVALSBOX. Natuurlijk bevat deze box alle attributen die nodig zijn voor een gezellig (thuis)carnaval. Deze box is geheel Corona-proof voor 2 personen en kost 22 euro. Ook aan de kinderen is gedacht en speciaal voor hen hebben we een KINDERMATINEE ENVELOP. Deze envelop voor 1 kindje kost € 2,50 en bevalt alle attributen die nodig zijn om actief deel te kunnen nemen aan het kindermatinee op zaterdag middag. En om het feest helemaal compleet te maken bieden we ook nog enkele HORECABOXEN aan.

Bestellen van deze boxen kan via www.knollenrijkcarnavaltthuis.nl. Je ontvangt dan later de info wanneer en waar deze afgehaald kan worden.

Wij hopen dat we in deze barre tijden jullie toch nog een gezellige en bovenal memorabele carnaval kunnen bieden en zien jullie aanmeldingen met veel voorpret tegemoet!

Team Knollenrijk carnavalt Thuis

pronkzitting2021