• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Eerste huizen in het Knollenrijk zijn verlicht, eentje met LED-scherm!!

Stichting Carnaval Berghem had een oproep geplaatst voor alle knollen en knollinnen: Verlicht jouw huis met carnaval! En hier is gehoor aan gegeven. De eerste huizen zijn al verlicht en vooral op de Zevenbergseweg. Vele huizen doen mee in deze bekende Berghemse straat. '7 se-weg' is op de verlichte borden te lezen en de berg is getekend! Bij Bloem Berghem is de 'winkel' gekleurd met blauwe en gele lampjes en de Maishof heeft de smaak te pakken met

een prachtige led-scherm. Hierop is wederom een gave show te zien, gemixed rondom 'de Snollebollekes' en natuurlijk beelden van Berghem en van de Verlichte optocht. Gaaf he? De show is iedere dag om het half uur te zien van 18 tot 21uur.

Meer dan 100 huizen hebben zich aangemeld! De komende dagen verlichten de rest van de deeelnemers hun huizen ook. Via deze link 'Knollenrijk Verlicht' kun je aanmeldingen en locaties bekijken op 'google my maps'.

Komt jouw huis hier ook te staan en doe je ook nog mee? Alleen samen maken we van het Knollenrijk een lichtpuntje tijdens carnaval. Daarom zou het mooi zijn als zoveel mogelijk knollen en knollinnen hun huizen in Berghem verlichten, versieren en aankleden in carnavalsfeer. Samen blinken we thuis uit!!! Meld je aan door een mailtje met straat, huisnummer en naam te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zie http://www.verlichteoptocht.nl/knollenrijk_verlicht_2021 voor meer informatie.

Mooi Berghem heeft van de eerste verlichte huizen een impressie gemaakt.

{flickr set=72157718174298461}