• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Aanmeldingen voor 'Knollenrijk Verlicht' stromen binnen, vooral vanuit oud-Berghem!

De aanmeldingen voor 'Knollenrijk Verlicht' stromen binnen. En dat is heel erg mooi! Vooral stromen veel aanmeldingen binnen vanuit oud-Berghem, maar de Piekenhoef blijft nog een beetje achter. Maar daar wonen toch ook vele 'carnavalvierders'? Misschien denken de 'Piekenhoefnaren' eventjes goed na, om hun huis zo origineel mogelijk te versieren? En aanmelden kan nog steeds! Doe jij ook gezellig

mee? Meld je aan door een mailtje met straat, huisnummer en naam te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Via deze link 'Knollenrijk Verlicht' kun je aanmeldingen en locaties bekijken op 'google my maps'. Komt jouw huis hier ook te staan?

Oproep voor alle knollen en knollinnen: Verlicht jouw huis met carnaval! Carnaval 2021 is geen carnaval als andere jaren. Dit jaar helaas geen prachtige verlichte optocht of andere festiviteiten om naar uit te kijken, maar veelal een thuis-carnaval in het verschiet. Ondanks alles wil Stichting Carnaval Berghem, Commissie Verlichte Optocht en Horeca in Berghem toch het carnavalsgevoel laten leven! Daar kan iedereen aan meehelpen.

Alleen samen maken we van het Knollenrijk een lichtpuntje tijdens carnaval. Daarom zou het mooi zijn als zoveel mogelijk knollen en knollinnen hun huizen in Berghem verlichten, versieren en aankleden in carnavalsfeer. Jij doet toch ook zeker mee?! Samen blinken we thuis uit !!!

Zie http://www.verlichteoptocht.nl/knollenrijk_verlicht_2021 voor meer informatie.

Volg ook de sociale media voor alle ins en outs over deze sfeeractie. Deze sfeeractie maakt onderdeel uit van: BERGHEM CARNAVALT THUIS.

KnollenrijkVerlichtMeldjeaan2021