• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Hoogste punt appartementencomplex Sofia Kraan Staete is bereikt!

De eerste steen van appartementencomplex Sofia Kraan Staete werd op 20 juli gelegd door wethouder Sidney van den Bergh. Dat was officieel de start van dit prachtige gebouw op het Meester Gielenplein. De bouw gaat volgens de planning. Gisterenmiddag werd het hoogste punt bereikt. De bouwvakkers plaatsten twee bekende Berghemse vlaggen, de Berghemse vlag en de vlag van het Knollenrijk! Zo kan iedereen zien dat het hoogste punt is bereikt. Muller Bouw en bouwbedrijf Wagemakers had een paar kopers van de

appartementen uitgenodigd voor een rondleiding.

Waarnemend hoofduitvoerder Chris Govers stond Mooiberghem te woord. 'Een paar bewoners hadden gevraagd om een rondleiding. Daar zijn we op ingegaan op deze speciale dag'. Vrijdag 15 december werd het hoogste punt van appartementencomplex Sofia Kraan Staete bereikt. 'De nieuwe bewoners vonden het heel leuk en kregen zo een indruk van hun nieuwe woning'. Ze hadden voor de bouwvakkers een kratje bier en oliebollen gezorgd. 'Dat vonden we heel tof en het smaakte voortreffelijk', vertelt Chris Govers.

Op de zeer gewilde locatie direct aan het Meester Gielenplein in Berghem bouwen Muller Bouw en Bouwbedrijf Wagemakers het stijlvolle en duurzame nieuw appartementencomplex Sofia Kraan Staete. Bij de bouw wordt een speciaal en duurzaam verwarmingssysteem gebruikt. Het systeem maakt gebruik van thermische collectoren waar in warmere periodes water door stroomt. Dat wordt opgeslagen in de kelder. Het hele complex wordt hiermee verwarmd en de bewoners krijgen zo warm kraanwater.

De toekomstige bewoners kunnen naar verwachting in 2024 hun intrek nemen in hun appartementen.

sofiahoogstepunt 3

sofiahoogstepunt 1