• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Eerste klant is geknipt, Barbershop 56 bij Bergse rotonde is geopend!

De nieuwe zaak Barbershop 56 in Berghem is geopend! Het ziet er prachtig uit en in plaats van aardbeien en vloeren ziet u nu kappers bij de rotonde! Het straalt stoer, modern en mannelijk uit! De Berghemse ondernemer Dino Alaa heeft het pand gehuurd. 'Het leek me een perfecte plaats om een barbershop te beginnen.Een mooie zichtlocatie bij de rotonde', vertelt Dino. 'Maar het is nog helemaal af. Ik ben nog bezig met

de aankleding'. Dino heeft altijd in de kapperswereld gewerkt. In 2018, vijf jaar geleden, begon hij voor zichzelf. 'Dit is mijn 4e barbershop. Ik heb al een barbershop in Berlicum, Rosmalen en in Heeswijk Dinther'.

Dit is geen klassieke barbershop waar je terug in de tijd gaat. Barbershop 56 staat voor ouderwets vakmanschap in een modern jasje. No-nonsense en voor iedereen toegankelijk. Er heerst een relaxte open sfeer. Mannen komen in de eerste plaats naar de Barbershop om zich vakkundig te laten knippen en/of scheren, maar tevens omdat het een echte mannenplek is, waar je onder het genot van een drankje of een versgemalen koffie en een goed gesprek onder mannen tot rust kunt komen.

Dino woont alweer een paar jaar in Berghem en ziet de toekomst rooskleurig tegemoet. 'Ik huur dit pand voor een paar jaar en hoop dat het net zo goed loopt als bij de andere drie zaken'. Inmiddels heeft hij al een nieuw logo laten maken. 'Barbershop56, professional haircuts & shaves'. Barbershop 56? 'Ja, dat zijn mijn geluksgetallen'. We wensen Dino alle succes en geluk toe met zijn nieuwe zaak!

U hoeft niet per se een afspraak te maken, wandel gerust binnen tijdens de openingsuren. Zo werd ook de eerste klant verwelkomd! Sam fietste met zijn vriendje langs en zag dat Barbershop 56 geopend was. De jonge Berghemnaar vroeg of hij geknipt kon worden. Natuurlijk kon dat! Sam was de eerste klant voor de nieuwe barbershop. Hij liet, via een foto op de telefoon zien, hoe hij graag geknipt wilde worden. Dat was helemaal geen probleem en werd vakkundig geknipt. De eerste tevreden klant ging met 'big smile' naar huis toe.

Openingsuren

Maandag  - 
Dinsdag  - 
Woensdag  - 
Donderdag  - 
Vrijdag  - 
Zaterdag  - 
Zondag Gesloten

Zevenbergseweg 1A, 5351 PE Berghem

T: 0633 773 356

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.barbarshop56.nl 

{flickr set=72177720309901305}

barbershop56dino

barbershopposter

{flickr set=72177720309564306}