• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

BMP Elzenburg heeft nieuwe uitstraling en diverse acties

Het zijn zware tijden voor veel ondernemers. BMP Catering Elzenburg zit echter niet stil en heeft flink geïnvesteerd om het pand een nieuwe uitstraling te geven. Met daarnaast diverse acties doet het bedrijf er veel aan om de gasten in de watten te leggen. BMP Catering Elzenburg aan de Spaanderstraat 50 is een gevestigde naam in Oss. Gelegen op een industrieterrein en langs de drukke Megensebaan.

Doordeweeks was het een lunchroom en cafetaria voor veelal werknemers van bedrijven en in het weekend een veelgekozen locatie voor feesten, partijen, recepties en vergaderingen. Door de coronacrisis is er echter vrijwel geen partij meer die iets organiseert voor een groep. Vanwege het vele thuiswerken nam ook het aantal bezoekers in de lunchroom af. De cafetaria bleef wel goed lopen. "We hebben daarom besloten om de cafetaria/lunchroom en feestzaal bij elkaar te trekken. Wel met meerdere ingangen en meerdere toiletgroepen, zodat we zowel beneden als boven 30 gasten kwijt kunnen", aldus eigenaar Rene van Schaijk.

De nieuwe restaria is flink onder handen genomen. Een nieuw plafond, nieuwe verlichting en de wanden zijn allemaal aangepakt. Een industriële look met mooie, oude foto's van onder andere Oss, Berghem en de Bende van Oss. "We zijn zeer tevreden met deze nieuwe look. En gezien de leuke reacties van de bezoekers valt het ook bij hen in de smaak."
Eten

De zaak doet er alles aan om coronaproof te zijn. Met bijvoorbeeld looplijnen, tafels op afstand, papieren menukaarten en personeelsleden met mondkapjes doen ze er alles aan om de bezoeker een veilig gevoel te geven. Maar daarnaast werken ze keihard om de gast te verwennen met heerlijk eten en drinken en een gezellige sfeer. Van maandag tot en met zaterdag zijn mensen vanaf 8.00 uur al welkom voor een ontbijt, je kunt er 's middags lunchen en 's avonds is er een ruime menukaart.

Acties
Om het nog aantrekkelijker te maken, zijn er diverse acties. Zo is er iedere dag vanaf 16.00 uur onbeperkt spareribs eten met frietjes en salade voor 15,95 euro. Maar ook is er bijvoorbeeld een driegangenmenu inclusief een frisdrankconsumptie voor 17,50 euro. Op te eten bij de Elzenburg of op te halen voor thuis. Iedere week zijn er vijf verschillende menu's; van vlees, vis, stamppot tot een menu voor vegetariërs. Ook populair zijn de loaded fries: knapperige frietjes met luxe en verse toppings. En niet te vergeten de Elzenburg familiedeal: een bucket friet, 4 frikandellen en 4 milkshakes voor 12,50 euro. Van Schaijk merkt dat de acties aanslaan. "Iedereen is welkom, bedrijven en particulieren. Je kunt hier lekker en goed eten."

Toekomst
Niemand weet wanneer het coronavirus onder controle is. We kunnen alleen maar hopen dat het virus zo snel mogelijk 'verslagen is'. "Wij zijn in ieder geval blij dat we gewoon open mogen zijn en doen wat we leuk vinden. In deze tijd is creativiteit nodig en daar zijn we druk mee aan de slag gegaan."

Bron: teksten en foto weekblad regio Oss

www.bmpelzenburg.nl