• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zalencentrum De Merx opent zaterdag 10 oktober nieuwe restaurant 'Oma Peetje'

Zaterdag 10 oktober opent zalencentrum De Merx het nieuwe restaurant 'Oma Peetje'. De gezichten van 'Oma Peetje' Stephanie en Roel van Gaal hebben er reuze veel zin in. Ze gokken op een groot publiek in hun middenklasse restaurant. Bij 'Oma Peetje' kun je terecht voor een onder andere een satétje, schnitzel, ribjes, varkenshaas met champignonsaus maar ook voor een goede biefstuk of heerlijke vis. Daarnaast heeft 'Oma Peetje' een uitgebreide

wijnkaart. En ontdek maar eens de beste en lekkerste speciale koffie van Brinks, dat serveren ze ook!

Op het moment dat deze foto's werden genomen, was nog niet alles af. Stefanie en Roel waren nog flink bezig met de 'aankleding' en de 'final touch'. Maar je ziet het al, het restaurant heeft een sfeervolle setting met een knipoog naar toen. Een schitterende muurfoto van de familie en natuurlijk staan Petra 'oma Peetje' en Willy van Gaal er op. En nog meer bekende Berghemse mensen kijken op jouw bordje!! Nieuwsgierig? Ga dan maar eens een keer lekker eten!

Zaterdag 10 oktober opent 'Oma Peetje' om 12uur de deuren voor de lunch en aansluitend om 17.00uur voor het diner. Restaurant 'Oma Peetje' werkt via de bekende RIVM-regels. Er mogen maar maximaal 30 personen naar binnen.

Het restaurant is van donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur geopend voor lunch en diner. Reserveren kan zowel telefonisch (0412. 401347) als via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info via www.demerx.nl/omapeetje of facebook/restaurantomapeetje

Foto's Harold Mazen

{flickr set=72157716312396272}