• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Inschrijven tot 29 mei voor Abrakadaver voetbal- en penaltytoernooi!

abrakadaverposter2015Dit jaar bestaat het Abrakadaver Voetbaltoornooi 11 jaar. Reden voor een feestje. Naast het voetbaltoernooi op zondag 7 juni met verkleed penaltyschieten, organiseren we daarom ook een superleuke open barbecue de avond ervoor. Mét dj en borreltjesbar. Allebei bij VV Berghem Sport. In deze brief lees je alles over de activiteiten op beide dagen en de manier van aanmelden.

Voetbaltoernooi – zondag 7 juni – in samenwerking met Supportersvereniging Berghem Sport
Mét smoothiebar, mooie prijzen en muzikale omlijsting van DJ Smiley.

Vind je het leuk om deel te nemen aan een voetbaltoernooi samen met zes vrienden, buren , familieleden, leden van je carnavalsgroep of andere samenstellingen? Geef je dan op voor het Abrakadaver Voetbaltoernooi op zondag 7 juni om 10.00 uur bij Berghem Sport. Een gezellig Bergs evenement. De teams bestaan altijd uit zeven personen: zes spelers en één keeper met een minimale leeftijd van 15 jaar. Wisselspelers zijn toegestaan. Eén van de zeven spelers geeft zich bovendien op om te fluiten bij enkele andere wedstrijden. Wedstrijden spelen we altijd op een pupillenveld van de E en F jeugd. Het toernooi eindigt om 17.00 uur, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt en er nog gezellig nageborreld wordt tot 21.00 uur. Natuurlijk is er gelegenheid om jezelf om te kleden en te douchen.

Schrijf je voor 29 mei in per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld van €20,- per team betaal je bij aanvang van het toernooi.

Penaltytoernooi – zondag 7 juni – tijdens pauzes voetbaltoernooi
Extra dit jaar is het Abrakaver penaltytoernooi: tijdens de pauzes strijden teams naar de titel Penalty King of Queen. Dat doen we in teams van vijf personen. Dat hoeven niet dezelfde teams te zijn waarmee je deelneemt aan het voetbaltoernooi. Sterker: je hoeft uberhaupt niet mee te doen met het voetbaltoernooi om Penalty King of Queen te worden. Geef je op in teams van vijf waarvan er één keept. Het leuke is dat we prijzen hebben voor de best verklede speler.

Schrijf je voor 29 mei in per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld van €10,- per team betaal je bij aanvang van het toernooi. Teams die deelnemen aan het voetbaltoernooi, mogen gratis meedoen. Wel even doorgeven bij de aanmelding dat je ook deelneemt aan deze activiteit. We raden het aan om hieraan mee te doen, want er zijn leuke prijzen!

Open barbecue – zaterdag 6 juni
Mét band Dude, dj Smiley , smoothie- en borreltjesbar
Om het voetbal(feest)weekend compleet te maken, organiseren we op zaterdagavond 6 juni een barbecue van 16.00 – 01.00 uur op het terrein van Berghem Sport. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Ook als je niet deelneemt aan de activiteiten op 7 juni. Het belooft een gezellige avond te worden met een lekker stukje vlees, muziek van de band Dude en dj Smiley, de smoothiebar én borreltjesbar.

Aanmelden? Dat kan per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De kosten zijn €10 per persoon exclusief drank dat betaald mag worden bij aanvang van de barbecue.

Groeten,
cv Abrakadaver


Inschrijving Abrakadaver Voetbaltoernooi

Naam Team:………………………………………………………………………………..

Kleur Shirt:………………………………………………………………………………....

Contactpersoon+ Adres:……………………………………………………………..

E-mailadres contactpersoon :……………………………………………………..

Scheidsrechter (verplicht invullen):…………………………………………….

Inschrijving Abrakadaver Penaltytoernooi

Naam Team:……………………………………………………………………………….

Speler 1:…………………………………………………………………………………….

Speler 2:…………………………………………………………………………………….

Speler 3:…………………………………………………………………………………….

Speler 4:…………………………………………………………………………………….

Speler 5:…………………………………………………………………………………….

Contactpersoon+ Adres:…………………………………………………………….

E-mailadres contactpersoon :…………………………………………………….

Team doet ook mee aan het AbraKadaver voetbaltoernooi: ja/nee

onder naam :……………………………………….......................................

Inschrijving BBQ 6 juni (betaling bij aanvang)

Naam: ……………………………………………………………………………………….

Naam: ……………………………………………………………………………………….

Naam: ……………………………………………………………………………………….

Naam: ……………………………………………………………………………………….

Naam: ……………………………………………………………………………………….

Naam: ……………………………………………………………………………………….

Naam: ……………………………………………………………………………………….
Inleveren bij Danny van den Heuvel, Oosterdstraat 26, 5351 GV Berghem. Voor info bel: 0623318410.