• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Taekyon Berghem voor de vierde maal op rij de beste club van Nederland

taekyonnk2014Zaterdag 14 juni waren in Nieuwegein de Nederlandse kampioenschappen ITF-taekwondo. Deze werden georganiseerd door Taekwondo International Nederland. Er werd gestreden op de onderdelen tuls, sparring en teamtuls. Er werd gestreden in verschillende klasses, die ingedeeld waren op leeftijd en gewicht. Aan dit toernooi deed natuurlijk ook een groot aantal leden van Taekyon Berghem mee. Zij behaalden goede resultaten. Op het onderdeel tuls werd een 3e prijs behaald door Rob van Hintum en Gerben Bels. Een 2e prijs

werd behaald door Esli van Leuken, Ilse van Leuken en Ken Dekkers. Goud werd behaald door Kim Huijbrechts en Huberto van de Wetering. Op het onderdeel sparring werden nog meer prijzen behaald. De 2e prijs werd gewonnen door Tim Hermes, Rob van Hintum en Huberto van de Wetering.

Het goud bij het sparren mocht in ontvangst genomen worden door Stef van den Berk, Vincent van de Vorle, Esli van Leuken, Romy Staal, Daiko Martens, Ilse van Leuken, Mike Bloks, Ken Dekkers en Gerben Bels.Het team Taekyon Berghem B wist een zilveren medaille te behalen. Dit team bestond uit Stef van de Berk, Wessel Gremmen, Imke van der Zande, Bjorn van Krieken en Lieke van de Berk.

 

In de A-klasse wist het team van Taekyon Berghem, bestaande uit Ilse van Leuken, Huberto van de Wetering, Gerben Bels, Mike Bloks en Ken Dekkers het goud te veroveren. Met 19 individuele en twee teamprijzen heeft Taekyon Berghem voor het vierde jaar op rij het meeste punten veroverd en werd (wederom) uitgeroepen tot beste club van het NK.

De coaches waren bijzonder tevreden over dit laatste toernooi van het seizoen, waarin al het werken van de leden is uitbetaald!