• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Meedoen met de BUITENSPEELDAG, dan snel aanvragen!

buitenspeeldag01Ook dit jaar mogen kinderen weer een middag veilig op straat spelen op de Landelijke Buitenspeeldag op woensdag 11 juni 2014. Wilt u in uw straat ook een leuke dag, inclusief een kleine subsidie, dranghekken en vuilafvoer? Vraag het aan voor 1 april bij Vivaan..

De Landelijke Buitenspeeldag is woensdag 11 juni. Tijdens deze dag worden in heel Nederland straten afgesloten voor het verkeer. Kinderen krijgen zo voor één dag weer een echte speelstraat.

Dit is leuk voor de kinderen en het contact binnen de straat. Maar ook, als demonstratie tegen de gevaren in het verkeer die kinderen in hun bewegingsvrijheid beperken. Zo is de Buitenspeeldag naast één groot feest ook een actiedag voor een veilig en kindvriendelijk verkeer.

De Landelijke Buitenspeeldag wordt in de gemeente Oss georganiseerd door bewoners(groepen), in samenwerking met de wijkstichtingen, de gemeente en Vivaan, in Oss doen altijd vele straten mee.
Vivaan coördineert de vergunningaanvraag, verzorgt de algemene informatievoorziening naar betrokkenen, verzorgt de publiciteit en ondersteunt middels de sociaal werkers, de straatcomités in wijken en kernen. Het inschrijfformulier kunt u downloaden op www.vivaan.nl, direct onder de foto of op de website van de gemeente Oss www.oss.nl. U ontvangt van de gemeente en van Vivaan een kleine bijdrage en de wijkstichting of wijk- of dorpsraad leveren vaak een bijdrage of materialen.

Heeft u vragen dan kunt u mailen of bellen met Leontine Jansen, sociaal werker bij Vivaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-1434 2859 of bel of mail met uw eigen sociaal werker van Vivaan in de wijk..

Wij hopen samen met u een heel leuke buitenspeeldag te organiseren op woensdag 11 juni 2014!