• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wie verdient volgens jou deelname aan 'de TOB verwendag' 2019

Trots Op Berghem ( TOB ) organiseert op 12 oktober 2019 een verwendag voor Berghemse moeders die een thuiswonend kind, ziek of met een beperking verzorgen. TOB is en initiatief van vier Berghemnaren die inmiddels acht jaar geleden ook al geld inzamelden voor het jubileum van het Groots Carnavalsbal voor mensen met een beperking en toen ook een boottocht voor bejaarden uit Berghem over de Maas een bijdrage konden geven. Het doel is om dit jaar 12 OKT dus een VERWENDAG te organiseren voor moeders wonend in Berghem die de dagelijkse zorg dragen voor hun ziek of met een beperking thuiswonend kind.

We weten dat er meerdere moeders in Berghem zijn die dit al jaren doen en daardoor niet toekomen aan een momentje voor zichzelf. Deze moeders willen wij met uw hulp en steun een dag gaan ontzorgen, voor zover dat mogelijk is natuurlijk.

We hebben de Berchplaets inmiddels gereserveerd, en gaan proberen er een mooie dag invulling van te maken, we willen daar de moeders een dag in de watten gaan leggen, we denken dat ze zichzelf niet snel zullen aanmelden, en we hebben al wel een lijstje met namen, echter ivm de privacy regels is het lastig voor ons om al deze moeders te bereiken. Wij vragen dan ook aan Berghem, kent u een moeder waarvan u denkt dat zij zo een dag echt verdient, deze moeder dan op te geven aan ons zodat wij kunnen gaan kijken of we haar kunnen uitnodigen voor onze VERWENDAG.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is het adres om op te geven.
Mocht u op welke manier dan ook onze actie willen ondersteunen mag u ons ook een berichtje sturen, wij zullen al berichten discreet behandelen. We rekenen op jullie hulp.
Verdere info volgt en u mag ons altijd even aanspreken voor vragen en of opmerkingen.

 

TOB Berghem
Willem van Kreij, Theo van Ravenstein, Leo Reijnders en Sjoerd van de Veerdonk.