• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

AMICITIA speelt komend weekend “Vrouwen op bestelling”

Toneelvereniging AMICITIA uit Berghem speelt drie voorstellingen in het weekend van 11 en 12 mei in Dorpshuis De Berchplaets in Berghem.  De voorstelling “Vrouwen op bestelling” is een hilarische klucht in vier bedrijven en is geschreven door Astrid de Haan en Jan Tol. De regie is in handen van Joris Brukx. Gezien de beperkte beschikbaarheid van plaatsen is een reservering sterk aan te raden. Kaarten à 8 euro per stuk zijn te reserveren via www.amicitiaberghem.nl . Op zaterdag 11 en zondag 12 mei start de avondvoorstelling om 20 uur. Op zondag start de middagvoorstelling om 15 uur.

“Vrouwen op bestelling” is een vlotte komedie, waarin Johan Dijkstra eindelijk kan stoppen met zijn werk. Hij heeft alles wat zijn hartje begeert, een mooi huis en geen geldzorgen. Het enige wat hij nog mist in zijn leven is een vrouw, of ja er is een vrouw in zijn leven. Sally, alleen is dat de huishoudster. Hoewel Sally wel in is voor meer, heeft Johan daar totaal geen oog voor. Hij besluit een feestje te organiseren voor een aantal vrouwen en daar zijn droomvrouw uit te kiezen. Een goed idee zou je denken, maar Sally laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Wat is zij van plan? Om het feest compleet te maken bemoeien de buren, vooral de buurvrouw zich overal mee.

Dertien spelers waaronder tien vrouwen en drie mannen brengen de klucht “Vrouwen op bestelling” op de planken. Hieronder een flink aantal debutanten. “De nieuwe leden brengen de groep een enorme dynamiek”, aldus regisseur Joris Brukx. “Bovendien zijn ze enorm leergierig en gedreven en wordt er veel gelachen. Dit zorgt ervoor dat het een genot is om hier leiding aan te mogen geven”.

De voorstellingen worden gespeeld in Dorpshuis De Berchplaets, Sportstraat 3 in Berghem.
Hierbij is de zaal speciaal voor deze voorstellingen omgebouwd tot een intiem theater.
Joris Brukx: “De vaste bezoeker van De Berchplaets zal verrast zijn door de sfeer die dit kleine theater teweeg brengt. Als bezoeker zitten zij nu bovenop het stuk, waardoor expressie en mimiek nog beter overkomt”.

Gezien de beperkte beschikbaarheid van plaatsen is een reservering sterk aan te raden. Kaartjes voor de voorstelling kunt u reserveren op www.amicitiaberghem.nl
Op zaterdag 11 en zondag 12 mei start de avondvoorstelling om 20 uur. Op zondag start de middagvoorstelling om 15 uur. Gelieve de kaartjes een half uur voor aanvang van de voorstelling op te halen bij de kassa in de Dorpshuis De Berchplaets.

poster 1 a gesleept klein formaat