• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

"Samen uit bus" naar de pimpernel in Berlicum met 3 Berghemnaren!

Woensdag 10 januari 2024 zijn we met de ‘Samen Uit Bus’ naar het gezellige pannenkoekenhuis ‘Pimpernel’ in het Brabantse plaatsje Berlicum geweest. Ruud als chauffeur en Jan als begeleider gingen omstreeks 16.30 uur de vijf dames die zich aangemeld hadden bij hen thuis ophalen. Deze keer gingen er twee dames uit Oss mee, twee dames uit Berghem en een dame uit Herpen. Het was die betreffende dag erg koud weer maar in de bus was het tijdens het ritje lekker warm op weg naar Berlicum wat voor de dames een verrassingstochtje was. Er werd onderling een beetje geraden waar en welk pannenkoekenhuis we zouden gaan.

Om 18.15 uur waren we op bestemming in de mooie bosrijke omgeving van Berlicum. Er was al voor zeven personen gereserveerd en we konden al snel een keuze maken welke pannenkoek we wilden bestellen. Even daarna werd alles geserveerd inclusief een kopje koffie, thee of een ander drankje. Iedereen liet het zich goed smaken en onder elkaar werd er gezellig wat bijgepraat.

Na het eten en het onderonsje gingen we nog het prachtige wintertafreel bekijken die in een tentje buiten bij ‘Pimpernel’ was opgezet. Daarna zijn we omstreeks 19.30 uur met het busje weer richting huiswaarts gegaan. Iedereen werd met een tevreden gevoel weer netjes thuis afgezet.

Mensen die het ook leuk zouden vinden om met de ‘Samen Uit Bus’ ook een uitstapje willen maken kunnen hiervoor informatie opvragen en reserveren bij:
Ons Welzijn. Op maandag – woensdag en vrijdag tussen 9.30 uur en 11.30 uur.
Telefoon 088 3742578.

Achterin op foto rechts Nelly van Erp, Annie Mazen en als laatste Ruud v.d. Ven.

foto 1 pannenkoek

Dit verslag is geschreven door Ruud van der Ven.