• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Tochtje Biesbosch met de ‘Samen Uit Bus’ van Ons Welzijn.

Op 5 september jongstleden zijn we met 8 personen met het busje van Ons Welzijn naar Drimmelen geweest waar we een boottocht van 2 uur met de Zilvermeeuw door de Biesbosch hebben gemaakt. Om 9.00 hebben we (Ruud) als begeleider samen met Ben, de Chauffeur 6 dames uit de omgeving die zich hadden opgegeven voor dit uitstapje thuis opgehaald. Daarna zijn we naar Drimmelen gereden waar we heerlijk op een terrasje aan het water hebben genoten van een kopje koffie/thee met iets lekkers.

We hadden die dag heel mooi weer dus in het zonnetje op het terras was dit extra genieten. Om 15.00 uur was de afvaart met de rondvaartboot `De zilvermeeuw` door het prachtige natuurgebied `De Biesbosch`. De boot was 2 verdiepingen hoog en op de bovenste verdieping was een groot open terras waar je een mooi uitzicht over het water en de natuur had.

De beneden en tweede verdieping was een binnenruimte waar het met de airco aan ook goed vertoeven was. Op de rondvaartboot hebben de dames en vrijwilligers onder genot van een drankje ontzettend genoten.

Om 17.00 uur waren we weer terug op bestemming en zijn met de `Samen Uit Bus` weer huiswaarts gegaan. De deelnemende mensen van deze dagtocht naar de Biesbosch zijn weer mooi en voldaan netjes veilig thuisgebracht.
Mensen die het leuk zouden vinden om met de ‘Samen Uit Bus’ een uitstapje te willen maken kunnen informatie opvragen en reserveren bij:

 Ons Welzijn. Maandag – woensdag en vrijdag tussen 9.30 uur en 11.30 uur
Tel: 088 3742578.

Dit verslag is geschreven door Ruud van der Ven.

ruudbiesbosch01a

ruudbiesbosch02a