• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

MooiBerghem.nl telt in 2023 al ruim 1,7 miljoen paginabezoeken!

De nieuwssite Mooiberghem.nl plaatst iedere dag berichten vanuit ons mooie Berghem. Al die berichten komen vanuit ons dorp of moeten een link hebben met Berghem. Inwoners uit Berghem en uit de regio weten het nieuwsplatform prima te vinden. Mooiberghem.nl had in juli van dit jaar een topmaand. Meer dan 77.000 bezoekers klikte de site aan met maar liefst

396.000 paginabezoeken. In juli 2023 werden records neergezet, waaronder 6500 unieke bezoekers op 1 dag en 1 artikel werd meer dan 14.000 keer bekeken! Dat is niet niks.

In 2023 bekeken tot dusver 377.000 mensen een pagina op MooiBerghem.nl en klikten samen de score van 1.784.427 paginabezoeken aan. En dat in 7 maanden tijd! Mooiberghem.nl stevent af op 3 miljoen paginabezoeken in 2023!

Een score waar de initiatiefnemers Gert-Jan van Dijk en Harold Mazen enkel maar van durfden te dromen. Mooiberghem.nl hoeft zich niet meer te bewijzen. Het is al jaren DE nieuwssite van Berghem en een haast onmisbaar informatiekanaal voor Berghem. En dat willen de initiatiefnemers zo houden.

Steeds meer Berghemnaren leveren nieuwswaardige berichten en/of ideeën aan. En dat is prachtig! Zo worden de bezoekers steeds getrakteerd op het laatste nieuws. Mooiberghem.nl is er áltijd, komt dagelijks met nieuwtjes, aankondigingen én redactionele verhalen. Bovendien zijn ál deze nieuwswaardige berichten op elke plek ter wereld en op elk moment van de dag te bezoeken. Gratis bovendien!

Mooiberghem.nl wil ook voor de toekomst een plek zijn voor lokale nieuwtjes of interessante verhalen. Lever daarom jouw nieuwtjes of foto's met nieuwswaarde aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of facebook/mooiberghem.nl. Dan komt de 3 miljoen al snel op de teller.