• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Weer een Bergse op TV bij 'I Can See Your Voice'

Het nieuwe seizoen van tv-programma 'I Can See Your Voice' is inmiddels al weer een paar weken op tv te zien. In deze eerste aflevering was de Berghemse Lotte van de Ven te zien en zij schopte het tot de finale waarin ze een duet zong met Jan Smit.Twee weken geleden deed Robin Smaling, de assistent manager bij No Limit Sports, mee aan dit RTL-programma. En het lijkt er wel op dat Berghem een patent heeft op deelnemers, want gisteren deed de bekende Bergse

Priscilla Veerkamp, Sill de vrouw van Robbert Lohstroh van catering en snackbar Silly's, mee als 'Plastic Fantastic'.

 Samen met zes andere kandidaten probeerde zij er vanalles aan te doen om het panel te laten geloven een goede zanger te zijn. Een aantal van de kandidaten kunnen ook écht zingen, maar niets is was het lijkt. Er zitten namelijk ook een aantal valse stemmen tussen. Het panel probeert te raden wie de zanger of zangeres is en wie er vals zingt, zonder ze te horen!

Het panel dat bestaat uit Danny de Munck, Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley speelt verschillende rondes. Iedere ronde valt steeds een deelnemer af. De laatst overgebleven kandidaat mag een duet zingen met een grote Nederlandse gastartiest. In het duet wordt dan eindelijk duidelijk welke kwaliteiten hij of zij in huis heeft. Dit programma werd weer gepresenteerd door Carlo Boszhard.

Sill van Silly's deed een paar rondes mee maar haalde de finale niet. Maar toch prachtig om weer een Berghemse in dit bekende tv-programma te zien.

Wekelijks is dit leuke programma te zien op RTL 4 op de vrijdagavond om 20uur. Bij uitzending gemist zijn nog fragmenten te zien van deze aflevering.

De foto's zijn niet zo scherp, maar toch...

voicesill01

voicesill02

voicesill03