• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Halloween-tocht in Berghem komt er aan, meld uw kind aan tot 22 oktober!

Zaterdag 30 oktober, halloween-tocht door Berghem. Als de avond van 30 oktober valt, dan verandert een deel van Berghem in een halloween-decor, met jubelende kinderen. De kinderen die staan te springen om hun lekkernij op te gaan halen bij de versierde huizen. Als de route klaar is de kindjes voldaan met een lach en gewapend naar huis gaan met een tasje vol lekkers is onze missie geslaagd.

Maar we kunnen het niet alleen. We hebben de bewoners van het dorp nodig! Staat uw huis of van iemand anders die u kent in onderstaande route? Laat de mensen dan weten om hun huis te versieren en heet de kindjes welkom op zaterdagavond 30 oktober! Want hoe meer (versierde) huizen voor een trick or treat te mogen gaan halen, hoe leuker. Zeker als de bewoner de deur open maakt, in een Halloween-kostuum. Dus haal je (carnavals/verkleed)kleding van de zolder en bekijk dan de lach van vele vrolijke kinderen!

Wilt u uw kind aanmelden? Dat kan bij Anja van den Heuvel 0634774077 of via pb. Aanmelden kan tot en met vrijdag 22 oktober.

Aanvang 18.30 uur aan de Gaffel.
Entree is gratis!

Een vrijwillige bijdrage is altijd van harte welkom! Bij het begin van de route staat een spaarpot voor een vrijwillige donatie

De wandeling loopt vervolgens door de onderstaande straten:

Rijf
Pachthoeve
Bergereind
Den Dries
Molenweg
Van den Heuvelstraat
Wilhelminasingel
Broerstraat
Laanderhof
Parlevlietstraat
Nelissenstraat
Wilhelminasingel
Clausstraat
Molenweg
Dr. Poelstraat
Egge
Rijf
Eindpunt Gaffel.

Meer info: facebook/just us

Hier zijn wat 'halloween-foto's van 2020. Nog veel kijkplezier!

{flickr set=72157716692803813}