• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Tijd voor een feestje!

We leven nu in een moeilijke tijd met het 'corona-virus'. Iedere keer horen we weer het slechte nieuws zoals de lockdown, avondklok en de horeca dicht. Maar in deze mindere tijd kunnen we ook gelukkig wat leuk nieuws melden. Want het is tijd voor een feestje, vandaag bestaat Mooi Berghem namelijk 9 jaar! Precies negen jaar geleden richtten Harold Mazen en Gertjan van Dijk deze inmiddels bekende nieuwssite op. De eerste berichten en

artikelen werden al begin 2012 geplaatst, maar eind maart werd het pas echt wereldkundig gemaakt. Binnen no time groeide Mooi Berghem uit tot DE toonaangevende en drukbezochtste nieuwssite van Berghem en dat is nog steeds zo.

Mooi Berghem plaatst vele eigen geschreven artikelen voor nieuws van vereningen, bedrijven, instanties of individuen. En rubrieken zoals 'karikaturen, 'wie o wie', "ontdek Mooi Berghem', 'ín het zonnetje', 'kortnieuws' en de vele foto's wordt het een afwisselende en bijzondere nieuwssite.

Daarnaast gaat de Bergse nieuws-site ook met de tijd mee. In 2019 werd de 'mobile version' geïntroduceerd, waarbij de site makkelijker te zien is op mobiele telefoons en tablets. Inmiddels is Mooi Berghem, buiten Facebook en Twitter, ook actief op Instagram. Nu al meer dan 900 volgers! Tot slot is Mooi Berghem nu bezig met een nieuwe website met een andere lay out en invulling. Kortom, Mooi Berghem is in 'beweging'!

Dat alles wordt in Berghem en omstreken erg gewaardeerd en dat is in de hoge bezoekersaantallen te zien. Dank aan jullie allemaal voor het kijkenl! Een mooie motivatie om nog jaren door te gaan.

Mooi Berghem, altijd het laatste nieuws en alles wat je zeker niet wilt missen!

Heeft u nog nieuws? Iets gebeurd in ons dorp? Aankondiging? Stuur uw nieuws, tips en foto's s.v.p. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje naar facebook/Mooi Berghem