• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Oud-Berghemnaar promoot zijn deelname 'Tour for Life' door heel europa!

Oud-Berghemnaar Eddy van Oorsouw heeft al een doel in het nieuwe jaar en wil mee gaan doen aan 'Tour for Life'! 'Ik ga mijn grens verleggen door die 1300 helse km uit te rijden. Samen zetten wij ons in voor een toekomst zonder kanker!', laat hij weten. Ondertussen is hij flink bezig met het promoten van zijn deelname aan 'Tour for Life'. 'Mijn doel was 2500 euro binnen te halen om een startbewijs te hebben. Toen ging het naar 5000euro en vervolgens

naar 7500euro. Dan krijg je een "gouden stuurbordje" met je naam erop. Maar ja, het was ook al sneller gegaan dan verwacht. Inmiddels is de tussenstand 8060 euro!

 

Jeetje Eddy, dat is al veel. En dat allemaal voor het goede doel, een toekomst zonder kanker! 'Sta nu op de 3e plek. Die het meest heeft ophaald van de renners, mag in een groene trui rijden. Dus ja, daar gaan we nu maar voor!'.

Momenteel zijn er 4 renners met een gouden naambordje en dat van 300 rijders. En Eddy staat op nummer 3, en dat is heel netjes! Hij promoot de komende maanden zijn deelname 'Tour for Life' door heel europa! Eddy heeft bij WIRO Reklame mooie stickers laten maken en dat is meteen de sponsoring van het Berghemse bedrijf. Die stickers worden achterop de trailers van de Berghemse sponsors Van Summeren Transport en P. van de Leest Transporten geplakt. De vrachtwagens van Van Summeren Transport rijden door heel Europa en van Peter van Leest door heel Nederland. Als dat geen reklame is!

Ondertussen hebben sponsors Kuintjes INFRA en Pavemant Partners zich aangesloten. Zo te zien komt de groene trui wel in handen van de oud-Berghemnaar!

eddysticker02

eddysticker01