• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Tuureindse prinsonthulling hint-6, Toine en Jules zijn al geopperd!

Ook zo nieuwsgierig wie er op 13 januari onthuld gaat worden als prins van het tuureind. Elke dag zie je om 11.11 op Mooiberghem een nieuwe hint. Tijd voor alweer de 6e hint! 'Walking Football is nog geen optie'. Spelen de nieuwe prins of adjudant nog in de selectie van Berghem Sport? Of zouden ze liever de vierdaagse lopen dan op een voetbalveld te staan?
 
Bij Mooiberghem zijn al twee kandidaten geopperd voor prins en adjudant van het Tuureind! Toine Buuts en Jules van Heeswijk! Ze wonen beiden in Tuureind en de hint 'Deze carnaval wordt veeleisend' wijst op deze twee ondernemers. Dus carnaval vieren is moeilijk met hun bedrijven. En 'Walking Football is nog geen optie', want ze zijn nog te jong. Je moet 50 zijn voor walking football en dat zijn ze nog net niet! Jules en Toine hebben jarenlang gevoetbald, walking football is geen goede keuze. Daar zijn ze nog te goed voor, denken ze zelf! Misschien is keepen voor Toine een optie? Dan kan hij telefonisch zijn klanten te woord te staan. En wat denk je van de 1e hint 'dansen naar het westen'? Ze dansen iedere dag naar het westen naar Oss, naar hun werk.De hints wijzen op deze twee!
 
We zullen het zien!? Kom het meemaken zaterdag in d'n Dort! 
 
Alle hints zie je op facebook/tuureind en natuurlijk hier op Mooiberghem!
DE tuureindse prinsonthulling. Met trots kunnen ze melden dat de datum voor de allereerste prinsonthulling van 2024 is vastgelegd!  Op zaterdag 13 januari trekt heel Berghem, Haren en Duurendseind naar d'n Dort voor het gezelligste feestje van het jaar!

Wees er bij, zaterdag 13 januari vanaf 20.00uur bij D'n Dort, op de rand van ons mooie Tuureind!