• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuwe en speciale autorijschool gevestigd in Berghem

Na 45 jaar als rij-instructeur, op alle categorieën behalve de motor, te zijn geweest heeft Berghemnaar Jos Arts zijn eigen rijschool opgericht. Op donderdag 14 november is Autorijschool Jos Arts officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel. Hij is met pensioen en wil perse niet achter de geraniums gaan zitten. Wat is er dan mooier en leuker om iets op poten te zetten wat hij graag wil en goed kan, een eigen autorijschool!

De Berghemse Jos wil graag mensen iets leren en begeleiden m.b.t. theorie- en praktijklessen. De jarenlange ervaring als rij-instructeur als beroepsmilitair en 15 jaar werkzaam geweest bij een rijschool neemt hij allemaal mee Zijn aanpak is heel anders en speciaal! Hij staat natuurlijk klaar om mensen praktijklessen te geven voor het felbegeerde rijbewijs, maar ook voor mensen met een 'rugzakje' die moeite hebben met bijvoorbeeld concentratieproblemen. Dan gaat hij op een andere manier te werk, voor de theorie geeft hij bijvoorbeeld thuis les, om de mensen toch hun rijbewijs te laten halen. Iedereen kan bij hem terecht vanaf 16 jaar.

Autorijschool Jos Arts zet zich ook speciaal in voor oudere mensen die onzeker zijn in het verkeer. Mensen die niet meer durven en angst hebben om aan het verkeer deel te nemen. Hij probeert uw 'probleem' zo makkelijk en duidelijk mogelijk uit te leggen d.m.v. veel te oefenen. Met een paar bijlessen in de stad, op de snelweg of waar dan ook neemt Jos de angst weer weg. Hier is geen examen aan verbonden! De mensen moeten gewoon een fijn gevoel krijgen om weer lekker rond te rijden. Jos Arts heeft hierbij een automaat-lesauto tot zijn beschikking, maar de lessen kunnen ook in uw eigen auto gegeven worden.

Wilt u het 'roze' pasje in bezit krijgen, heeft u concentratieproblemen of bent u onzeker in het verkeer? Dan bent u bij Autorijschool Jos Arts aan het juiste adres!!

Heeft u interesse of nog vragen? Bel dan gerust op!

Autorijschool Jos Arts
Zicht 4
5351RH Berghem
0412.640010
06.57334577