• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooi Berghem wenst iedereen een fijne vakantie toe!

Categorie: algemeen

Eindelijk vakantie!!! De basisscholen in Berghem, De Fonkeling en Het Molenveld, hebben de vakantie al ingeluid. Vandaag begint de bouwvak-vakantie. Dan mag jij wellicht ook eventjes lekker niks doen of heb jij een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie in het verschiet? Mooi Berghem wenst iedereen een fijne vakantie toe, geniet er van! De nieuws-site van Berghem brengt u in

Geen zin om te koken, Profiteer van de BMP Summer deal!

Categorie: bedrijven

Inmiddels al enkele weken bezig, en ook tijdens de vakantietijd  geldt de succesvolle Summer Deal. Van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 19.00 geldt deze speciale actie waarmee je voor het hele gezin onder pannen bent. Een bucket friet, een bakje mayonaise, 4 frikandellen en ook nog eens 4 milkshakes. Samen voor slechts 10,00 euro. Dus heb je met deze

Kom je ook racen in de vakantie?

Categorie: bedrijven

Circuit Park Berghem heeft een mooie zomeractie in petto! Van 24 juli tot en met 30 augustus kun jij op woensdagen en vrijdagen de 3de heat helemaal gratis karten. Met wie wil jij volle bak en in de vakantie racen op het heerlijke outdoor circuit? Reserveren doe je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0412-455222.

Nieuwe Buurkrachtteam Berghem Noord maakt zich sterk voor aantrekkelijk zonnepanelenaanbod

Categorie: algemeen

In de gemeente Oss heeft opnieuw een groep bewoners besloten de handen ineen te slaan om zo samen activiteiten te organiseren die de buurt mooier en duurzamer maken. De initiatiefnemers – Sandra Schreurs, Frans Verbon, Jan van Erp, Jos van Vught en Harold Mazen – hebben zich verenigd als Buurkrachtteam Berghem Noord. Met dit kersverse buurtteam is de vierde Buurkrachtbuurt een feit. De eerste activiteit van het buurtteam is het realiseren van een aantrekkelijk zonnepanelenaanbod waar de

Hoessenbosch Festival maakt nieuwe activiteiten Kindermiddag bekend

Categorie: kids nieuws

Het was gisteren weer woensdag, tijd voor bekendmaking van nieuwe activiteiten voor de kindermiddag van het Hoessenbosch Festival 2019! Het inmiddels bekende festival brengt een spannende roofvogelshow, fietscross over de crossbaan, zweef een rondje in de zweefmolen, timmer je eigen vogelhuisjes en kom diertjes aaien op de kinderboerderij.

Het was weer een superfeestje. Berghem Events mag trots zijn

Categorie: algemeen

De afgelopen dagen is zo'n beetje iedereen wel een keer op of langs het kermissterrein gekomen. Waar menig dorp in de regio de grootste moeite heeft om dit volksfeest te behouden tekent Berghem Events wederom voor een zeer geslaagde editie van Kermis 2019. Vertier voor jong en oud is hierbij altijd de insteek. En dat dit vaak vanuit een zeer creatieve inval komt was ook dit jaar weer duidelijk zichtbaar bij o.a. het 'prikkelarme uurtje', 'de kermistour onder begeleiding','goeie attracties', 'vette muziek', 'een braderie' en dan ook nog als kers op de taart een afsluitende vuurwerkshouw. Chapeau voor de organisatie!   

Volop plezier voor jong en oud op de Berghemse kermis

Categorie: algemeen

In Berghem draaien de kermisattracties weer volop met dit mooie weer. Het is droog en af en toe scheen het zonnetje, mooie gelegenheid om naar de kermis te gaan. Maandag werd de kermis druk bezocht en konden de kinderen genieten in de leuke attracties. Natuurlijk was weer gezellig op het terras en 's avonds in de feesttent. Kortom, volop plezier op de Berghemse kermis!

Iets defect? Repaircafe Berghem helpt jou op 17 juli!

Categorie: algemeen

Op woensdag 17 juli van 9.30-11.30 uur hebt u weer volop kans om uw kapotte spullen mee te nemen naar Repair Café Berghem in de Berchplaets. Samen met de vrijwilligers kunt u bekijken hoe uw stofzuiger, lamp, klok, strijkijzer of föhn weer in orde gemaakt kan worden.

Lekker rond snuffelen op de braderie op kermismaandag

Categorie: algemeen

Berghem Events organiseerde samen met Ferrion Markten op kermismaandag weer de braderie. Er stonden weer leuke kramen opgesteld rondom het Meester Gielenplein met een mooi aanbod, voor iedereen wat wils. De belangstellenden konden hier lekker rond snuffelen en tegelijkertijd een rondje maken op de Berghemse kermis. Mooi Berghem heeft er een

Indeling Berghem Sport bekend voor het seizoen 2019-2020

Categorie: verenigingen

De KNVB heeft de indelingen voor de standaardelftallen bekendgemaakt. Voetbalvereniging Berghem Sport speelt in disctrict Zuid 2 in de 2e klasse H. In het seizoen 2019-2020 nemen zij het op tegen o.a. buurtgenoten DAW uit Schaijk, EVVC uit Vinkel, Prinses Irene uit Nistelrode en Volkel.  Bekijk hier de indeling voor Berghem Sport in het seizoen 2019-2020.