TOP sloot af met een driepunter.
TOP sloot af met een driepunter. Foto: SV TOP

Berghem Sport degradeert als hekkensluiter, TOP sluit seizoen winnend af

Voetbal 2.905 keer gelezen

BERGHEM | Berghem Sport is gedegradeerd naar de tweede klasse. De formatie van Stef Sijbers ging zondag bij hekkensluiter Columbia onderuit en degradeert nu zelfs als nummerlaatst. SV TOP sloot het seizoen af met een overwinning tegen WSV en eindigt als zesde.

Berghem Sport reisde naar Apeldoorn in de wetenschap dat het moest winnen van Columbia en dat SDO moest verliezen om directe degradatie af te wenden en zich te kwalificeren voor de nacompetitie. De brilstand bleef tot laat in de wedstrijd op het bord. In de zoektocht naar de 0-1 moesten de gasten echter ruimte laten en ‘Columbiaan’ Mike Cyubahiro profiteerde daar vlak voor tijd van: 1-0. Door dat verlies deed Columbia de rode lantaarn over aan Berghem Sport, dat na drie seizoenen weer afdaalt naar de tweede klasse.

Goede afsluiter SV TOP
“We willen het seizoen zo goed mogelijk afsluiten”, sprak TOP-trainer Bas Gösgens in de aanloop naar de slotwedstrijd tegen WSV, dat op 0-1 voorsprong vanaf de stip. Nog voor rust had TOP het duel omgedraaid in Oss’ voordeel door treffers van Joeri Cuppen en Johan Reuvers. Na de thee bracht Aram Pusters de marge op twee, waarna WSV in de slotfase de eindstand bepaalde op 3-2. Door deze overwinning eindigt TOP als zesde in de eerste klasse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant