Berghem Sport - TOP. (Foto: Leon Voskamp)
Berghem Sport - TOP. (Foto: Leon Voskamp)

1D: TOP en Berghem Sport hervatten competitie volgende week, maar hebben ook een andere uitdaging

Voetbal 1.201 keer gelezen

De winterstop is alweer bijna voorbij voor Berghem Sport en TOP. Beide clubs komende volgende week zondag in de eerste klasse D in actie tegen respectievelijk Columbia (thuis) en WSV (uit). Nog ruim een week hebben de spelers de tijd om de overtollige ‘feestmaand-kilo’s’ eraf te werken en fit aan de aftrap te staan.

Achter de schermen wordt er ook bij de clubs gewerkt aan het vinden van een nieuwe hoofdtrainer. Berghem Sport gaat op zoek naar een vervanger voor de naar SV Someren vertrekkende Stef Sijbers. Willem van der Burgt -dit seizoen niet eindverantwoordelijk maar wel op de bank- heeft aangegeven te willen blijven, als dat uiteraard past in de plannen van de nieuwe trainer. Of zien we wellicht Van der Burgt zelf weer in een functie als hoofdtrainer, mocht degradatie een feit zijn? Lees het laatste nieuws op deze website.

Sv TOP is op zoek naar een opvolger van de naar Trinitas vertrekkende Bas Gosgens. De nieuwe hoofdtrainer in Oss zal volgend seizoen in de eerste klasse een talentvolle groep onder zijn hoede krijgen. Het beleid is altijd al dat jeugdspelers de kans krijgen en dat zal niet anders zijn. Met een talentvolle lichting van JO19 (uitkomend in de Tweede Divisie) komen er opnieuw een aantal ‘pareltjes’ aan.

Eerste klasse D:
1. SC Bemmel 11-24
2. De Bataven 10-22
3. MASV 10-21
4. FC Winterswijk 11-21
5. WSV 10-17
6. RKHVV 10-16
7. TOP 10-15
8. Voorwaarts T 10-14
9. Leones 10-11
10. Woezik 10-10
11. SDO 10-7
12. Columbia 10-5
13. Berghem Sport 10-4

Berghem Sport - Columbia
WSV - TOP
Voorwaarts T - SC Bemmel
RKHVV - Woezik
MASV - SDO
De Bataven - Leones

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant