Veroorzakers (18) van ernstig ongeluk in Oss hadden te veel gedronken

26 december 2022 om 12:18 • Aangepast 27 december 2022 om 11:25
nl
De mannen die in Oss zijn aangehouden voor het veroorzaken van een ongeluk op de Megensebaan in Oss hadden te veel alcohol op. Dat bleek uit een blaastest. Ze zijn aangehouden voor het veroorzaken van een ongeluk met letsel. De aangehouden mannen komen uit Megen en Berghem en zijn 18 jaar oud. Dat zegt een woordvoerder van de politie.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken de toedracht van het ongeluk. "Het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen", aldus de woordvoerder. Bergingsmaatschappijen hebben inmiddels de auto's die bij het ongeluk waren betrokken, weggesleept. Bij het ongeluk raakten drie kinderen zwaargewond. Hoe het nu met ze gaat, is onbekend.

Het ongeluk gebeurde zondagnacht kort na één uur op de kruising van de Megensebaan en de Singel 1940-1945. In totaal waren er zeven gewonden. De ouders van de drie gewonde kinderen raakten lichtgewond bij het ongeluk. In de andere auto zaten de mannen uit Megen en Berghem. Beide mannen raakten ook lichtgewond. De politie onderzoekt wie van de twee achter het stuur zat.

Inmiddels is bekend dat een van de drie kinderen aan zijn verwondingen is overleden.

LEES OOK: Jongen (14) overleden na zwaar ongeluk in Oss

Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!