Afbeelding

1D: Berghem Sport hard onderuit, TOP laat kansen op de winst liggen

Voetbal 1.535 keer gelezen

TOP en thuiswedstrijden. We hebben het al vaker beschreven en kunnen opnieuw schrijven dat het een succesvolle combinatie is. Ook tegen FC Winterswijk kwamen de Ossenaren sterk voor de dag, al bleef de eindstand wel 1-1. Mees Linders tekende voor de voorsprong, waarna de gasten met een antwoord kwamen. In de slotfase liet TOP kansen liggen om de drie punten in eigen huis te houden.

Het verhaal van Berghem Sport wordt steeds pijnlijker. De Berghemnaren hadden vandaag niets te zeggen in Arnhem en verloren met 6-1 van MSV. De thuisploeg kwam op voorsprong, maar toen was daar Wessel Theunisse met de gelijkmaker. Nog voor rust breidde MASV de stand uit naar 4-1. In de tweede helft slaagden de bezoekers erin om de achterstand beperkt te houden. Volgende week tegen Leones krijgt de ploeg van trainer Stef Sijbers een nieuwe kans om van de gehate nul af te komen.