Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Algemeen fysiotherapeut

Solliciteren Favoriet

Vacature omschrijving

Algemeen Fysiotherapeut 24-32 uur

Wij zijn per 1 maart op zoek naar een fysiotherapeut, geïnteresseerd in  sport en fasciatherapie, die ons team wil komen versterken. Het gaat om een functie voor 24 uur – 32 uur, met uitzicht op een fulltime betrekking en vaste aanstelling.

Fysio Roode is een dynamische, innovatieve groeiende praktijk en bestaat uit 8 therapeuten, en 2 secretaresses. We hebben ruime openingstijden, inclusief 4 avonden en zaterdag. Van origine is Fysio Roode een Manueel Therapeutische praktijk en is in de loop der jaren doorgegroeid en door ontwikkeld in meerdere specialisatierichtingen. Iedere therapeut heeft een eigen specialisatie richting waaronder Manuele Therapie, Kinderfysiotherapie, Kinder Manuele therapie, COPD en COVID, CI, Fascia Integratie Therapie, Dry Needling, Chronisch Pijn en Complexe klachten.

We beschikken over 6 behandelruimtes en een mooie oefenzaal met alle gewenste apparatuur voor fascia fitness en functionele training en reguliere fitness. Momenteel wordt het gebouw waarin wij ons bevinden grondig gerenoveerd, en zal aankomende jaar het aantal behandelkamers groeien naar 8 en het formaat van de oefenzaal wordt vergroot.

Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut die geïnteresseerd is in fascia, functionele training en sport/revalidatie. Je behandelt “hands-on” in de behandelkamer, maar begeleidt hen tevens in de oefenzaal. Je helpt mee fitnessgroepen op te zetten en te begeleiden. Je gaat op zoek naar de oorzaak van hun klachten en zoekt verder in de gehele keten en kijkt naar meerdere aspecten van de gezondheid van de patiënt. Daarbij heb je goede communicatieve vaardigheden, ben je empathisch en heb je affiniteit met de populatie tussen 16 en 65 jaar.

Het werken in teamverband, positiviteit, enthousiasme, flexibiliteit en leergierig zijn en natuurlijk zorgen dat de patiënt altijd centraal staat, vinden wij erg belangrijk. Je werktijden en werkdagen worden in overleg bepaald. Je werkt op zaterdag en 1 avond per week. Doorgroei naar fulltime is mogelijk, kennis van Spot On Medics (Fysio One) is zeker een pre.

 

  

 

 


Functie eisen

Minimale werkervaring:
Starter
Opleidingsniveau:
hbo
Software ervaring:
SpotOnMedics  
Kwaliteitsregister:
KRF NL  

Wat bieden wij

Dienstverband:
parttime
Contracttype:
tijdelijk
Uren indicatie:
24-32
Aanvullend:

Ben jij die fysiotherapeut die wij zoeken? Dan reageer direct en stuur je motivatiebrief en CV per mail naar sacha@fysioroode.nl t.a.v. Sacha Roode – van Herpen.

Fysio Roode
Burgemeester van Erpstraat 4
5351AW  BERGHEM
www.fysioroode.nl

Meer informatie over het beroep 'Algemeen fysiotherapeut'

Een algemeen fysiotherapeut is een paramedicus die mensen helpt met klachten aan het bewegingsapparaat. Dit kan gaan om klachten van spieren, pezen, gewrichten, botten en zenuwen. Fysiotherapeuten behandelen deze klachten met oefentherapie, massagetherapie, manuele therapie en andere technieken.

Lees meer
Solliciteren Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren