Facebook, Instagram én WhatsApp komen langzaam op gang

al uren uit de luchtFacebook, Instagram én WhatsApp waren maandag getroffen door een ongekend lange storing. Rond 23.50 uur kwamen de apps langzaam weer op gang. Een deel van de gebruikers kan weer berichten ontvangen en versturen. De verwachting is dat de berichtendiensten in de loop van dinsdagochtend weer op volle sterkte zullen draaien.

133 reacties

  • H Lansbergen

    3 jaar geleden
    Facebook👎,Twitter 👎Instagram👎. Digitalisering? Ik betaal zoveel mogelijk contant. Laat u niet door de banken kapen, door al die nieuwe app-jes waarbij de banken denken dat het ons makkelijker maakt. Zij doen dit met een ander doel, nl bezuinigen op kantoren, waarvan de meeste al verdwenen zijn. Ik heb niets te verbergen. Ik maak graag zelf uit hoe, hoeveel en wanneer en waaraan ik mijn Euro’s uitgeef. Niemand realiseert zich, dat alle handelingen geregistreerd staan. WILT U DIT ECHT????
  • Hans Laats

    3 jaar geleden
    Hans Laats. De wereld vergaat als men niet meer op FB of kan App-en. Pak de telefoon lekker ouderwets als er ten minste geen storing is bij de provider 😉. Tijdens de storing kan nog steeds mailen dus wat's de probleem!!. Tja sociaal media is voor velen een levens wijze geworden ( verslaving).
  • Angela De vet

    3 jaar geleden
    Naast whattsap ook signal ingebruik, dus gewoon bereikbaar voor het thuisfront
  • T. de Wit

    3 jaar geleden
    nou, dan maar weer http://hyven.nl beetje oldschool wel hoor hahaha
  • Marie-Jose van Ginneken

    3 jaar geleden
    Wil iedereen die morgen jarig is zich nu alvast melden want ik wordt nu niet gewaarschuwd