Nieuwbouw 'Honingboom' in Berghem bereikt hoogste punt
Nieuwbouw 'Honingboom' in Berghem bereikt hoogste punt

Nieuwbouw ‘Honingboom’ in Berghem bereikt hoogste punt

Algemeen 1.104 keer gelezen

BERGHEM | De vlag in top voor de 21 nieuwe huurwoningen die BrabantWonen bouwt in de wijk Piekenhoef in Berghem. Dit feestelijke moment is traditiegetrouw gevierd met de bouwvakkers. De verhuur start in september en eind van dit jaar krijgen de bewoners de sleutel van hun nieuwe woning.

De woningen komen in het gebied tussen de Koolzaadweg en de Heistraat. Ze zijn onderdeel van fase 5, de laatste nieuwbouwfase in Piekenhoef. Bouwbedrijf Wagemakers uit Oss bouwt hier in totaal 29 woningen van het type Honingboom. BrabantWonen neemt er 21 over voor verhuur, de andere 8 woningen zijn verkocht.

Moderne woningen
De hoek- en tussenwoningen van het type Honingboom hebben een frisse, eigentijdse uitstraling. Ze bestaan uit twee woonlagen en hebben een ruime tuin. Aan de buitenkant zijn de huizen afgewerkt met een combinatie van metselwerk en houten delen. Alle woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken aan de voorzijde. De woonkamer kijkt uit op de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer.
De woningen zijn bedoeld voor een brede doelgroep. De huurprijzen vallen binnen de sociale huurgrens. Meer informatie over de woningen en de verhuur staat op www.brabantwonen.nl/honingboom

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant