De kerstboom voor de Rabobank in Berghem.
De kerstboom voor de Rabobank in Berghem.

Woonwinkel Rabobank in Berghem en kantoor in Schaijk gaan niet meer open

Zakelijk 1.967 keer gelezen

BERGHEM/SCHAIJK | In navolging op de wijzigingen die in het voorjaar doorgevoerd zijn, past Rabobank Oss Bernheze haar dienstverlening verder aan op de behoefte van haar klanten. Het kantoor in Schaijk en de Woonwinkel in Berghem sluiten per 1 februari 2021 haar deuren. De kantoren zijn op dit moment al gesloten in verband met de coronacrisis, maar gaan na deze crisis dus niet meer open.

“We zien meer en meer een verschuiving naar digitaal bankieren”, zegt Peter de Bruin, directievoorzitter van Rabobank Oss Bernheze. “Het gebruik van mobiel en internet heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Als gevolg daarvan worden onze bankkantoren minder bezocht, ook in Schaijk en Berghem.” Aan de geldautomaten in Berghem en Schaijk wijzigt niets. In de loop van 2020/2021 gaat het beheer van deze automaten in Schaijk over naar Geldmaat. De geldautomaat in Berghem is al overgegaan naar Geldmaat.

Bereikbaarheid
“De klanten bepalen de interactie waar en wanneer het hen uitkomt. 24/7 via internet, via videobellen of face-to-face op één van onze kantoren of bij de klant thuis”, aldus De Bruin. “Ook ontmoeten we onze klanten graag tijdens een van onze (online) bijeenkomsten of gaan we op een andere manier met elkaar in gesprek. Het sluiten van kantoren betekent niet dat we minder ‘dichtbij’ worden, integendeel. Dichtbij zijn gaat verder dan gebouwen van steen. Natuurlijk zijn er klanten die hinder ondervinden, zoals kwetsbare ouderen. Zij kunnen extra service en ondersteuning tegemoetzien.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant