Tommy van de Vondervoort en Frans Hoeks van Tomans Schilderwerken.
Tommy van de Vondervoort en Frans Hoeks van Tomans Schilderwerken.

'Je kunt echt voor een geweldig resultaat zorgen'

Zakelijk 2.065 keer gelezen

BERGHEM | Natuurlijk, bijna iedereen kan verven. Maar vergis je niet, een klus kan weleens heel erg tegenvallen als je zelf aan de slag gaat. Wil je een een perfect resultaat? Bel dan naar Tomans Schilderwerken V.O.F. "Schilderen is een vak apart", aldus Tommy van de Vondervoort en Frans Hoeks.

Volgend jaar bestaat het bedrijf 20 jaar. Het was de broer van Van de Vondervoort die Tommy en Frans Hoeks motiveerde om een eigen bedrijf te starten. Dat deden ze en in de daaropvolgende jaren hebben Berghemnaar Van de Vondervoort en Heeschenaar Hoeks een groot klantenbestand opgebouwd. Veelal in de regio Oss, maar ook weleens daarbuiten. Zo mochten beide schilders aan de slag in de woning van Frank Rijkaard. "Het gaat heel goed met ons bedrijf, we hebben het druk", zegt Van de Vondervoort. "In de periode maart tot november zijn we bezig met buitenwerkzaamheden. In de winterperiode gaan we voor de opdrachten binnen. We geven daarbij een speciale winterkorting, waardoor het voor klanten nog aantrekkelijker wordt om ons te benaderen."

Metamorfose
Veelal werken ze bij particulieren voor onderhoudswerkzaamheden. Maar ook staan ze regelmatig in nieuwbouwwoningen of gaan ze aan de slag bij een bedrijf. Naast schilderen zijn ze gespecialiseerd in behangen. Hoeks: "Dat is ook het mooie van ons vak. We komen op veel plekken en ontmoeten veel mensen. De werkzaamheden zijn heel divers." Hij vervolgt: "Met schilderwerk en behang kun je echt voor een geweldig resultaat zorgen. Je komt weleens op plekken waar enorm veel onderhoud nodig is en uiteindelijk krijg je een gehele metamorfose. Van niets kun je iets prachtigs maken."

Advies
Tomans Schilderwerken denkt mee met de klant en geeft een professioneel advies. Er wordt gewerkt met kwalitatief goede verf van Sikkens en Trimetal. "Mensen hebben vaak wel een bepaalde kleur in gedachten, maar met onze ervaring kunnen wij de klant bijvoorbeeld adviseren net een andere tint te pakken. Ons uiteindelijke doel is om de klanten een tevreden gevoel te bezorgen. Tevreden klanten is de beste reclame. Leuk is ook dat we nu regelmatig bij de kinderen van klanten komen waar we vroeger zijn geweest."

Toekomst
In maart 2021 is het 20-jarig jubileum van het bedrijf een feit. Van de Vondervoort en Hoeks kijken met vertrouwen naar de toekomst. "We werken heel goed samen en willen dit lekker met z'n tweeën blijven doen. Het werk doen we met veel plezier en de komende jaren gaan we nog veel mooie projecten afleveren", aldus beide enthousiaste vakmannen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant