TENNISTRAINING ZOMERPERIODE 2024 !!!

Beste Leden van LTC Rackets , Je kunt je ALLEEN ALS LID VAN LRC RACKETS voor de nieuwe Zomertraining opgeven via de website van yourtennis. Dit kun je doen t/m zondag 31 maart a.s. ( Vanaf 10 April starten dan de 1e trainingen ). Zodra de inschrijving is gesloten  gaan wij indelen en proberen zo goed mogelijk rekening te houden met uw voorkeur qua groepsindeling/dag/tijd en het aantal deelnemers per groep.  Lees meer.

 

 

 

INSCHRIJVEN ZOMERCOMPETITIE 24

Er kan weer worden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie 2024.
Inschrijven kan tot en met zondag 7 januari. Hieronder de speeldata en competitieaanbod..Graag jullie inschrijving mailen naar tonketelaars@hotmail.com of appen naar 0646240482 . Met vermelding van alle namen van de spelers van het team, de naam van de captain van het team, zijn/haar emailadres en telefoonnummer. Tevens aangeven op welke dag(deel) jullie willen spelen en in welke categorie.

We zien de inschrijving graag tegemoet !
groeten Maaike en Ton
VCL namens LTC de Rackets

Lees hier verder

PADEL WERKGROEP

Padel: in geheel Nederland, maar ook in onze regio hebben steeds meer tennisclubs kennis gemaakt met padel. Deze sport is al enkele jaren populair in Nederland en heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Als bestuur willen wij ook graag bekijken of deze discipline bij onze club geïntroduceerd kan worden. Hiervoor is een padel werkgroep opgericht van vrijwilligers uit onze club. Deze werkgroep is momenteel alles op een rijtje aan het zetten en onderzoek aan het doen. Hierover zal verslag worden uitgebracht zodat in een ALV hierover een definitief besluit kan worden genomen.

EXTRA KANTINEDIENST DRAAIEN?

Voor diegene die het nog niet weten of ter herinnering; er is een mogelijkheid om  tegen vergoeding extra kantinedienst te draaien (buiten je verplichte kantinediensten)!  Hoe werkt het:
Omdat we door het jaar heen meer openstaande kantinediensten hebben dan we kunnen inplannen met de verplichte kantinediensten van de leden, is er de behoefte om kantinediensten in te kopen.
D.w.z. dat de kantinedienst planners regelmatig op zoek zijn naar iemand die een (extra) dienst kan draaien om de gaten in de planning op te vullen.
Hier staat een vergoeding van €30 per extra dienst tegenover.
Dus vind jij het leuk om kantinedienst te draaien en wil je graag een centje bijverdienen? Dan kun je je opgeven bij kantinedienstplanning@ltcrackets.nl
Je kan aangeven of je eenmalig of af en toe of zelfs regelmatig een extra dienst kan/wil draaien. Niks is verplicht en elke extra dienst is meegenomen.
Neem bij interesse of voor meer informatie contact op met de kantinedienst planning op bovenstaand emailadres.

ZOMERTRAINING

Tennislessen volgen ?

Tennisweer?