Bron: www.metdeflesoptafel.nl
Bron: www.metdeflesoptafel.nl

Eerste Bergse Open 30 Seconds toernooi

Algemeen 975 keer gelezen

BERGHEM | Tijdens een gezellig avondje met je familie of vriendinnen wordt bijna altijd wel het spel 30 Seconds uit de kast getrokken. Je vormt een duo en probeert samen zoveel mogelijk woorden te raden binnen de tijd. Ben jij verslaafd aan dit spel en vorm jij met die ene vriend of vriendin hét perfecte duo?

In De Berchplaets vindt op woensdag 8 april namelijk het eerste Bergs Open 30 Seconds toernooi plaats. "De één speelt het spel puur voor de lol en vindt het niet erg om een potje te verliezen, terwijl de ander absoluut met de winst naar huis wil gaan aan het einde van de avond. Voor die laatste categorie is een wedstrijd bedacht. Een wedstrijd speciaal voor iedereen die bloedfanatiek is bij een potje 30 Seconds. Tijdens dit toernooi nemen teams van twee vrienden het op tegen andere teams om zoveel mogelijk potjes te winnen. Je kan bij dit toernooi zelfs kans maken op toffe prijzen."

Meer informatie
Het toernooi vindt plaats van 20.00 tot 23.00 uur in De Berchplaets aan het Meester Gielenplein 3 in Berghem. Het is nog mogelijk om je aan te melden via de website www.metdeflesoptafel.nl, maar dan is het wel belangrijk dat je dit op korte termijn doet. De inschrijfkosten zijn 10 euro per team.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant