Jim de Laat in het shirt van Sparta Praag
Volledig scherm
Jim de Laat in het shirt van Sparta Praag © Beeld Werkt

Vakantieganger Jim de Laat is bij terugkomst meteen belangrijk voor SVSSS

Tweede klasse H7-0 verliezen, dat gaat niet in de koude kleren zitten. Iets in die trend moet Jim de Laat ook hebben gedacht. De topschutter van SVSSS keerde deze week terug vakantie, trainde zondagmorgen mee met het tweede en was als invaller meteen beslissend voor SVSSS.

  1. Opluchting bij koploper Spoordonkse Boys ondanks nederlaag: ‘Het was te slap en de 0-1 viel te vroeg’
    PREMIUM

    Opluchting bij koploper Spoordonk­se Boys ondanks nederlaag: ‘Het was te slap en de 0-1 viel te vroeg’

    Voor de derde keer op rij verloor Spoordonkse Boys met 1-0 na het hele seizoen nog geen nederlaag te hebben geleden. Berkdijk speelde intimidatievoetbal en daar had de thuisploeg geen passend antwoord op. De titelkansen leken met nog twee duels voor de boeg te zijn verspeeld. Tot grote opluchting bleek dat directe concurrent FC Tilburg tegen RKDSV niet verder was gekomen dan een 2-2 remise.
    Spoordonk
  2. VOAB-trainer (28) vroeg toestemming van de spelersgroep: ‘Anders denken ze: wat komt die snotneus doen?’
    PREMIUM

    VOAB-trai­ner (28) vroeg toestem­ming van de spelers­groep: ‘Anders denken ze: wat komt die snotneus doen?’

    Hij streed met zijn team om het kampioenschap in de derde divisie, zou eigenlijk even op wintersport gaan maar toen kwam die ene vraag: kun jij het eerste team van VOAB trainen? Bjorn Boer (28) hoefde niet lang na te denken. De wintersport werd afgezegd en drie dagen later stond hij al langs de lijn. ,,Ik moest in de kroeg uitleggen dat ik geen speler was, maar de trainer.”
    Goirle