Artiesten naar Hoessenbosch Festival
Artiesten naar Hoessenbosch Festival

Daredevils, LanterFantje en STUK naarHoessenbosch Festival

Algemeen 359 keer gelezen

BERGHEM | De organisatie van het Hoessenbosch Festival heeft drie namen van artiesten bekendgemaakt die op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus naar Berghem komen.

Zo komen de Daredevils naar de Berghemse bossen. "Ze knallen door de geluidsbarrière en laten daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten", staat als beschrijving op de website.

LanterFantje
Voor een 'beukshow' moet je naar het optreden van LanterFantje. "Twee gasten. Twee draaitafels. Een mengtafel. En een microfoon. Het dak gaat eraf met een show van hits, feestplaten en dance."

STUK
Wie kent de mannen van StukTV niet? Op YouTube hebben ze enorm veel volgers. Maar STUK timmert ook aan de weg in het festival- en clubcircuit. Ze brengen energieke liveshows met een hoog party-gehalte.
Het Hoessenbosch Festival maakte eerder andere namen bekend: Mental Theo, Wipneus & Pim, Flabbergasted, George Baker, Django Wagner, Booming Pianos, De Coronas en de broers Randy en Brian Voet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant