Donny van Herpen scoorde de 2-2 in Tegelen
Donny van Herpen scoorde de 2-2 in Tegelen Foto: Jo van Herpen

2H: Berghem Sport redt punt in slotfase bij Sportclub Irene; Van der Burgt: 'De 2-1 van Wessel gaf ons energie'

Voetbal 2.134 keer gelezen

TEGELEN | Berghem Sport wist uit het inhaalduel bij Sportclub Irene een puntje te peuren. Na een 1-0 achterstand bij rust werd het kort bij het begin van de tweede helft ook nog 2-0. De verandering kwam met de inbreng van Wessel Theunissen die prompt na zijn invallen de 2-1 produceerde. Gelukkig voor trainer Willem van der Burgt heeft hij nog altijd vaste waarde Donny van Herpen die het verdiende punt realiseerde.

Willem van der Burgt: "De 2-2 was het maximale voor ons. We speelden zeker niet goed komen met 1-0 achter en dan zeg je in de rust we gaan het in het verloop van de tweede helft anders aanpakken. Als je dan als snel 2-0 achter je oren krijgt wordt het allemaal anders. Heb toen al snel naar plan B omgeschakeld en Wessel Theunissen gebracht die nota bene bij zijn eerste balcontact de 2-1 scoorde. Dat gaf het team energie en viel een kwartier voor tijd de gelijkmaker door Donny van Herpen. We kregen beiden nog kansen waar een bal van ons centimeters voorlangs ging, maar winst zou ons teveel hebben gebracht. Zondag tegen Vianen Vooruit maar proberen een driepunter te scoren. Hoewel het een goed team is dat prima in elkaar steekt, gaan we voor de winst."