Django Wagner.
Django Wagner.

Eerste namen Hoessenbosch Festival 2019 bekendgemaakt

Algemeen 2.623 keer gelezen

BERGHEM | De derde editie van het Hoessenbosch Festival in Berghem was vorig jaar een groot succes. Duizenden bezoekers kwamen 31 augustus en 1 september naar het Berghemse openluchttheater. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus is het opnieuw feest in de bossen.

Met een combinatie van muziek, een terrein midden in de bossen en een afwisselend programma, is het Hoessenbosch Festival uitgegroeid tot een gevestigd evenement in Berghem. Het Hoessenbosch Festival is een initiatief van de jonge, ondernemende groep 'Berghem Events' die verantwoordelijk is voor meerdere feesten in het dorp zoals de kermis. Cor Strijbosch is binnen de groep projectleider van het Hoessenbosch Festival. "Binnen Berghem Events hadden we het idee om een muzikaal evenement neer te zetten op een unieke locatie in Berghem, het Hoessenbosch, waarbij iedereen zich welkom voelt. Een festival met verschillende muziekstijlen, maar ook leuke en grappige acts. Een belevingsfestival", liet Strijbosch vorig jaar weten. In 2018 waren er optredens van onder andere DJ Adaro, JDA, Lampegastuh, WC Experience, Tino Martin, John de Bever, Wesley Klein, Randy Voet en Ferry de Lits.

Podia
Dit jaar zijn er op beide dagen op verschillende podiums weer optredens. De komende weken wordt de line-up bekendgemaakt. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten en drie namen bekendmaken. Zo komt George Baker naar Berghem. Een zeer ervaren zanger, bekend van hits als 'Little Green Bag' en 'Paloma Blanca'. Ook Django Wagner is van de partij tijdens het Hoessenbosch Festival. Eén van de meest populaire Nederlandstalige volkszangers momenteel. De derde naam is Booming Pianos. Een succesvolle pianoshow, waarbij de muzikanten zich naar eigen zeggen kunnen onderscheiden door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting en het gebruik van state-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew.
Wat Hoessenbosch Festival speciaal maakt is het entertainment en de samenwerking met uiteenlopende partijen. Kijk voor meer informatie op de website
www.hoessenboschfestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant