Feestcafé De Snor. (Facebook)
Feestcafé De Snor. (Facebook)

Feestcafé de Snor wil een feestje gaan bouwen in Berghem

Algemeen 1.761 keer gelezen

BERGHEM | Het Hoessenbosch Festival pakt uit op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. Er is een programma om u tegen te zeggen in de Berghemse bossen.

In de feesttent op het terrein kunnen bezoekers beide avonden uit hun dak gaan met Feestcafé de Snor. Deze mannen hebben maar één doel: een feestje bouwen. "Zelf zijn we twintig jaar naar allerlei grote festivals zoals Lowlands en Pinkpop geweest, maar ook naar kleinere lokale festivals", aldus Willem Griffioen (46). "We zagen dat het stukje vertier voor veel mensen steeds belangrijker werd. Daar wilden we op inspringen en met een aantal man zijn we bij elkaar gaan zitten. Nu zijn we met z'n vijven en hebben allen ervaring in de muziek. Zo speel ik bijvoorbeeld zelf in een band en maak ik deel uit van de Brabantse Toppers."

Diverse stijlen
In Feestcafé de Snor zijn er diverse blokken met telkens andere muziek. "Zo hebben we een rockblok, maar ook house, nineties en de gay top 100. Het publiek speelt een belangrijke rol. Als ze een liedje willen horen, kunnen ze dat bij ons aangeven. We willen niet dat het publiek hier alleen komt kijken. Gewoon lekker meedoen: dansen en/of zingen." Naast muziek wil Feestcafé de Snor ook op andere manieren de bezoekers vermaken. "We delen -zoals onze naam al zegt- veel plaksnorren uit. Maar er zijn ieder uur showelementen, waarbij interactiviteit met het publiek centraal staat. Gezelligheid staat centraal."
Meer informatie op de website www.hoessenboschfestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant