• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Hotel Hommelus' brengt heel wat teweeg

Op Mooi Berghem was er eind januari een artikel 'Ontwikkelingen voor nieuw hotel in groeiend Berghem' geplaatst. Dat was groot nieuws voor Berghem! Later was er een bericht te lezen 'Witte rook voor Hotel Hommelus', doelend op de voorstelling 'Hotel Hommelus' van toneelvereniging Amicitia uit Berghem, die in maart op de kalender staat. Inmiddels heeft 'Hotel Hommules' heel wat teweeg gebracht! Mensen informeren voor

een hotelkamer of tijdelijke woonruimte. De vraag 'wanneer het hotel klaar is' werd al regelmatig gesteld. Ook de 'genoemde hotelmanager' en de eigenaar kregen veel vragen en opmerkingen binnen of werden aangesproken.

Maar die vragen zijn allemaal overbodig! Mooi Berghem heeft dit fake-bericht geplaatst om de titel 'Hotel Hommelus' voor de voorstelling van toneelvereniging Amiticia op een speciale manier onder de aandacht te brengen. En dat is in ieder geval prima gelukt! Duizenden mensen hebben het op de website en social media voorbij zien komen. De naam 'Hotel Hommelus' is inmiddels al vaak over de tong gegaan.

En om duidelijk te zijn, er komt helemaal geen hotel of appartementen in het oude Chinees restaurant in Berghem! Dat is heel jammer voor sommige mensen, ze zagen het al helemaal zitten in dit 'hotel'.

Voorstelling 'Hotel Hommelus'

Maar 'Hotel Hommelus' komt er dus zeker wel, dit is de titel van de schitterende voorstelling van Amicitia! Deze voorstelling staat op 21 & 22 maart en op 28 & 29 maart op de planning. Amicitia hoopt dat het weer net zo'n groot succes wordt als de voorstelling in 2019, 'Vrouwen op bestelling'. Drie keer een uitverkochte zaal, dat wil Amiticia nog een keer meemaken!

'Hotel Hommelus'
Twee zussen runnen samen hotel Hommelus. Een bonte stoet aan gasten bezoekt het hotel, zij zorgen voor hilarische situaties en verrassende wendingen. Een vrolijk spel, met zeer uiteenlopende typetjes en vol vaart en komische ontwikkelingen.

Voorstellingen zijn op 21 maart om 20uur, 22 maart om 15uur, 28 en 29 maart allebei om 20uur. In de Berchplaets natuurlijk. Ben jij er ook bij???

Meer info en kaartverkoop via www.amicitiaberghem.nl

amicitiahotelhommelus