• regenboog
  • karikaturennr9tot12
  • 2017lente03
  • karikaturen1e42017
  • toplente05
  • karikatuurversie2totnr8
  • toplente03

Aanmelden racefanaten voor De Ludieke solexrace

Categorie: algemeen

De Ludieke solexrace is terug! Direct na Bergse wielerronde zal De Merx in samenwerking met Solexteam Berghem op 2e paasdag, maandag 2 april aanstaande, weer dwars door de Merx gaan! De ludieke solexrace is geen snelheidsrace het gaat er echter wel om wie er als team de meeste paaseieren kan verzamelen op een zo ludieke en origineel mogelijke manier. Dus haal alles uit de kast en dos je uit!

Zondag 18 maart, kinderbingo in de Berchplaets

Categorie: kids nieuws

Op zondag 18 maart a.s. is er weer een kinderbingo, met heel veel leuke prijzen. Iedere kinderbingo is een leuke ochtend voor het hele gezin. Het is steeds weer spannend… wie neemt er een prijs mee naar huis? En wie blijft er het langste staan in de staande ronde? De entreeprijs is €3,- inclusief een glaasje ranja.

Gemeenteraadsverkiezingen; Wonen,werken,leven VVD houdt koers

Categorie: algemeen

Gisteren stond de VVD in Berghem op de markt voor een goed gesprek en een bakkie koffie. Berghemnaar Nick van Ballegooij, hij staat op de VVD-kandidatenlijst op nummer 5, vertelde dat de VVD kiest voor gemeente Oss dat schoon en veilig is en voor een duurzaam Oss. Dat gemeente Oss met lagere woonlasten en waar ruimte is door duurzaam ondernemen. De andere Berghemnaar die op de VVD lijst staat is Thijs van Kessel.Hij wil de

Gemeente zoekt nieuwe leden voor digitaal burgerpanel

Categorie: algemeen

Gemeente Oss zoekt nieuwe leden voor het digitaal burgerpanel. Inwoners die graag hun mening geven over bijvoorbeeld de parkeertarieven, afvalinzameling of wat het nieuwe college na de verkiezingen moet doen. Leden van het burgerpanel krijgen 4 tot 6 keer per jaar een e-mail met daarin een korte vragenlijst. Door deze vragenlijsten in te vullen, kunnen ze invloed hebben op het beleid van de gemeente.

Rabobank publiceert geïntegreerd jaarverslag 2017

Categorie: bedrijven

Samen groeien in Nederland en daarbuiten! Rabobank publiceerde gisteren haar geïntegreerd jaarverslag 2017. De bank legt hierin maatschappelijke en financiële verantwoording af. Ook illustreert het uitgebreide verslag de betekenis van Rabobank voor mens, milieu en maatschappij en welke groei er in 2017 heeft plaatsgevonden. Rabobank wil als betekenisvolle coöperatieve bank een belangrijke bijdrage leveren aan de welvaart en het welzijn in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. De bank gaf hieraan het afgelopen jaar concreet vorm met de missie “Growing a better world together”.

Tweede tekening Mooi Berghem karikatuur nr 13 is geplaatst!

Categorie: Karikaturen

De tweede tekening Mooi Berghem karikatuur nummer 13 is geplaatst! Nu met haren! Ken je hem??? Hij houdt van carnaval, is sportief aangelegd en actief bij een grote vereniging!! Cvdkarikatuur.nl heeft het weer 'geflikt' en heeft de laatste en schitterende karikatuur van Elle van Gaal neergezet! Zij is weer geplaatst, nu aan de rechterkant, in de Mooi Berghem gallerij. De andere bekende Berghemnaren Rene van Schaijk,Theo vd Camp, Randy Voet, Johnny Ulijn, Jasper dun Urste, Harold Mazen, Frank van Duijnhoven, Marian van Zutphen, Gertjan van Dijk,

Gemeenteraadsverkiezingen; CDA Oss, samen voor nu en later

Categorie: algemeen

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Onder aanvoering van lijsttrekker Mari van Kilsdonk, wil het CDA graag weer in de coalitie deelnemen. Afgelopen jaren heeft het CDA in de coalitie gezeten en heeft de wethouders Rene Peters, Johan van der Schoot en Annemieke van de Ven geleverd. Zij gaan vol vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen in met 1 bekende Berghemnaar op de verkiezingslijst, Marc van den Heuvel. Hij is onder andere sinds 2009 voorzitter van Stichting Carnaval Berghem.

Gratis compost tijdens Landelijke Compostdag Zaterdag 17 maart

Categorie: algemeen

Ook dit jaar doet de gemeente Oss weer mee aan de Landelijke Compostdag. Op zaterdag 17 maart 2018 kunnen inwoners van de gemeenten Oss en Landerd gratis compost ophalen. Dat kan van 08:30 uur tot 15.00 uur bij de Milieustraat aan de Maaskade 28 in Oss. Met deze actie bedankt de compostering u voor het scheiden van GFT-afval. Wij vragen u om zelf een kuip, emmer of zak mee te nemen om de compost in te doen. Aanhangers worden voor u geladen met een hijskraan.

VVD voert campagne in Berghem

Categorie: algemeen

Over een week is het zo ver. Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en alle partijen zijn druk bezig met hun campagne. Zo ook de VVD. De politieke partij heeft een paar acties in petto en gaan onder andere op donderdag 15 maart campagne voeren op de markt in Berghem. De VVD verkiezingskandidaten staan klaar met koffie en maken een praatje met de potentiële kiezers.

Aanmelden D’n Bèrgse wielerronde met Dikke Bandenrace op 2e paasdag

Categorie: sport

Tweede paasdag, 2 april, vanaf 9.45 uur denderen de wielerpelotons door de straten van Berghem. Eerst start de wielerjeugd en na de middag de nieuwelingen/junioren dames. En voor alle jeugd zonder wielerlicentie is er om 12 uur de Dikke Bandenrace. Entree en deelname zijn gratis. Meld je nu aan voor Dikke Bandenrace. De Dikke Bandenrace is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud die nog niet aan wielersport doen. Meedoen kan op eigen fiets, als het maar geen racefiets is.