• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Lijstenmakerij 'Aan 't Huis' in Berghem breidt uit!

Lijstenmakerij 'Aan 't  Huis' in Berghem breidt uit! Joachim en Carroline van Dijk gaan het atelier groter maken en hebben dan meer ruimte voor machines en werkzaamheden. Ook wordt de ingang van het atelier verplaatst. Ze zijn nu hard bezig om de verbouwing te realiseren. Het atelier en de lijstenmakerij is gewoon open en binnenkort wordt het feestelijk geopend! 

Joachim en Carroline van Dijk (portretschilder) hebben een tijdje geleden de aangrenzende garage omgebouwd tot knusse showroom c.q. lijstenatelier. Door de vele klanzidie is het knusse showroom al te klein.

De lijstenmakerij werkt gewoon aan huis, informeel en persoonlijk. Of u nu een kunstwerk, een tekening of schilderij in opdracht van Carroline van Dijk of een eigen mooie kindertekening van uw dochter wilt laten inlijsten, u bent van harte welkom!

Het motto is: 'Elk werk dat waarde voor u heeft, is het waard om goed ingelijst te worden.'

De kwaliteitslijsten van 'Barth Larson Juhl' worden door Joachim met de hand vervaardigd. Er is veel mogelijk! Modern inlijstwerk uit de laatste collecties, maar ook traditioneel. Fijne lijstjes tot heel breed en robuust, meerdere uitsnedes in een passepartout. Dubbele of extra diepe lijsten, speciaal Artglas (ontspiegeld) of dubbele passe-partouts, waarbij u kunt kiezen uit vele kleuren en designs.

Lijstenmakerij 'Aan 't Huis' regelt alles zelf in eigen huis, de levertijden zijn kort, de service is hoog en de prijzen zijn scherp.

U bent op afspraak van harte welkom in het knusse showroom/lijstenatelier om de diverse mogelijkheden (met prijzen erbij vermeld) te kunnen bekijken. U kunt kiezen wat u mooi vindt en Joachim en Carroline kunnen adviseren waar nodig is. Geheel vrijblijvend!

Neem eens een kijkje op www.lijstenmakerthuis.nl voor meer informatie.