• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemse Muifelbrouwerij presenteert 2 nieuwe bieren tijdens Launchparty.

Het gaat goed, met de van oorsprong Berghemse Bierbrouwer. Op zaterdag 21 oktober zal bij Taveerne da Silva in de Peperstraat in Oss vanaf 16:00 een Launch party plaatsvinden van twee gloednieuwe Muifelbieren. Er zal een gratis tasting session plaats vinden van een van de nieuwe Muifels, dus wees er op tijd bij. De nieuwe bieren zullen ook te proeven zijn bij De Winkel, Da Tommaso, Bistro Louis, De Rooij Peper en Woodstock. De restaurants in de Peperstraat hebben allemaal een Muifelbier geselecteerd ter begeleiding van een van hun heerlijke gerechten. Entree is natuurlijk gratis. 

In 2017 zal er het hele jaar herrie gemaakt worden omdat de Muifelbrouwerij dit jaar 10 jaar bestaat. Dat moet natuurlijk gevierd worden!! Het Muifelavontuur begon allemaal in januari 2007 toen voor het eerst ons bier Zuster Agatha verkrijgbaar was. Dit is nog steeds ons best verkopende bier.

We hebben nu weer een fantastisch event georganiseerd. Na de Black Bastard en het Messentrekker bier komen we alweer met twee nieuwe muifels. Jawel, we hebben herrie beloofd dus herrie zullen we maken. Het leukste straatje van Oss - de Peperstraat - zal op 21 oktober helemaal aan de Muifel gaan. Om 16:00 zullen we twee gloednieuwe muifels presenteren en laten proeven. Alle horecazaken in de Peperstraat hebben hun medewerking toegezegd. Hieronder een overzicht van de activiteiten:

Taveerne da Silva, Launch Party om 16:00 met gratis tasting session Verschillende Muifelbieren van tap en fles verkrijgbaar. Een van de gerechten geserveerd met Muifel D’n Ossekop.
De Winkel ,Nieuwe bieren verkrijgbaar, gerecht Rendang geserveerd met een van de nieuwe bieren.
Di Tommaso, Nieuwe bieren verkrijgbaar, speciaal bereid stoofpotje met Muifel Zuster Agatha.
Rooij Peper, Diverse huisgemaakte tapas hapjes met Muifel Messentrekker van de tap
Bistro Louis, Bijzonder nieuw wildgerecht geserveerd met Muifel D’n Ossebock
Woodstock, Nieuw gerecht Vlaams stoofpotje met Muifel Messentrekker.

Winkel gerecht

http://www.muifelbrouwerij.nl
https://www.facebook.com/martin.ostendorf.7
Facebook event: https://www.facebook.com/events/172115776663421