• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Relaxed gevoel naar huis bij nagelsalon “DeniSense” in Berghem

Met een relaxed gevoel naar huis toe met mooie verzorgde nagels bij nagelsalon “DeniSense” in Berghem. Dat is het doel van de Berghemse Denise de Boer. Zij stelt zich aan u voor: Ik ben Denise de Boer, 25 jaar en gediplomeerd nagelstyliste sinds 2015. Als niet Brabantse ben ik vorig jaar naar het gezellige Berghem gekomen. Mijn roots liggen in Heerhugowaard en na 24 jaar heb ik besloten om te verhuizen naar Brabant. U kent mij misschien van het Golfbad in Oss óf misschien al van mijn nagelsalon in Berghem!

Sinds Maart 2017 ben ik gestart met mijn nagelsalon “DeniSense” in de Laanderhof. Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen afgerond om als vakkundig nagelstyliste te kunnen werken. Ik werk uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten van het merk CND. U kunt voor gel, polygel en acryl-kunstnagels en CND Shellac behandelingen bij mij terecht. Of u kunt heerlijk genieten van een spa-manicure behandeling. Er is voor ieder wat wils.

Ik hoop dat ik u in de toekomst welkom mag heten en dat ik u kennis kan laten maken met een van de behandelingen die ik aanbied. Onder het genot van een kop koffie/thee en in huiselijke sfeer, gaat u met mooi verzorgde nagels en een relaxed gevoel weer naar huis.

Ik verwijs u graag door naar mijn Instagram en facebookpagina/nagelsalon DeniSense voor diverse foto’s van klanten die reeds tevreden de salon hebben verlaten!

De salon is geopend van donderdag tot en met zondag, en alleen op afspraak.
Ook kunt u 's avonds terecht in de salon.

Contact:
Nagelsalon DeniSense
Denise de Boer
Laanderhof 28, 5351 CM, Berghem
Tel: 06-20111167
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook/Nagelsalon DeniSense

nagelsalondenise02

nagelsalondenise03