• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghems "Blijvend Anders" organiseert in September kennisshop en intensieve driedaagse

Het Berghemse "Blijvend anders" van Rob Droog organiseert in september een kennisshop en een intensieve driedaagse. Dit wordt gehouden bij de Volksunviversiteit in Oss. Als je meer wilt weten over hoe en wat precies jouw houding en gedrag bepaalt, of als je al tijden worstelt met gevoelens en/of gedachten waardoor je niet happy bent in je leven…. misschien is dan de kennisshop van Blijvend Anders een goed idee!

Doel en opzet van de kennisshop is, om algemene kennis en inzicht te verkrijgen in de samenhang en samenwerking tussen je denken, je gevoelens, je emoties, de invloed van je eigen verleden, je bewustzijn en de omstandigheden. Kortom, kennis over en inzicht in alle aspecten die in feite in allerlei verschillende omstandigheden jouw houding en jouw gedrag bepalen. Wil je namelijk iets duurzaam veranderen in je houding of in je gedrag, dan is weten hoe één en ander werkt in jezelf wel van belang.
En gaat dat lukken om in drie avonden zicht op de samenhang tussen al die aspecten die jouw houding en gedrag bepalen te krijgen?

Met behulp van een eigen en speciaal daarvoor ontwikkelt model kan deze samenhang snel en duidelijk inzichtelijk gemaakt worden. Stap voor stap krijg je te zien hoe vanaf het allereerste begin van jouw leven, jouw eigen houding en gedrag zich heeft ontwikkeld en hoe zich dat nu in allerlei situaties en omstandigheden laat zien.

Het model waar deze Kennisshop om draait heeft in feite drie gelaagdheden:
• Het verschaft op heldere wijze kennis en inzicht in onder andere de samenhang tussen denken, emoties, gevoelens en het eigen bewuste en onbewuste verleden, dus inzicht in dat wat jouw houding en gedrag bepaalt.
• Het verschaft een tool om uit de strijd te stappen en te blijven met bijvoorbeeld je eigen verleden, lastige gevoelens of de omstandigheden die dat veroorzaken.
• Het geeft kennis en inzicht in de wijze waarop geraaktheid werkt waardoor het verleden invloed uitoefent in het heden.
De ervaring tot nu toe laat zien dat deelnemers tijdens de kennis- en inzichtoverdracht hun eigen leven en beleven (h)erkennen en zicht krijgen op hoe ze het zelf doen. Hierdoor ontstaat al een grotere mate van het oplossend vermogen, zelfsturing en zelfregie richting de eigen houding- en gedragsaspecten.

In deze kennisshop gaat het over kennisoverdracht én dialoog waardoor theorie en praktijk elkaar kunnen ontmoeten. En hoe meer de deelnemers(ters) hun eigen verhaal er in willen delen, hoe dichter die kennis bij de praktijk kan komen te staan. Dat is overigens geen voorwaarde maar een uitnodiging.
Aangezien iedereen denkt, emoties, gevoelens en een verleden heeft, is deze kennisshop voor iedereen bedoeld die daar meer zicht én sturing in en op wil hebben.
Deze Kennisshop kan ook erg zinvol zijn voor mensen die worstelen met bijvoorbeeld hoge sensitiviteit of ontluikende heldere vermogens.

Intensieve driedaagse

Voor mensen die behoefte hebben aan meer dan alleen psycho educatie is er de driedaagse van Blijvend anders. De kennisshop is identiek aan de eerste dag van de Driedaagse maar de Driedaagse gaat daarna wat dieper en speelt zich daardoor meer op het persoonlijke vlak af.

Kennis en inzicht want:
wat je eenmaal hebt leren kennen in en van jezelf, kun je niet meer ont-kennen.
Wat je eenmaal hebt gezien in jezelf kun je niet meer ont-zien.
Wat je eenmaal weet kun je niet meer ont-weten.


Voor nadere informatie, uitleg, inzichten kunt u onze website bezoeken www.blijvendanders.nl of via Facebook, het boek aanschaffen via de spelers van Blijvend anders of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

blijvendanders