• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuw in het assortiment bij TOR-verhuur, opblaasbare verkeersbord met feestjaar

Ad en Conny van Vught van TOR-verhuur hebben iets nieuws in hun assortiment! Een opblaasbare verkeersbord met feestjaar voor alle leeftijden. Ieder jaar kan hier op geplaatst worden! U kunt ook bij het verhuurbedrijf een opblaasbare Abraham of Sarah, een luchtkussen of de jarige Jet en Job huren. Hier horen borden bij met speciale leeftijden zoals 18,25,50,60,65,enz. Interesse en wil je dit huren? Informeer dan bij TOR-verhuur, Angelenweg in Oss.

 torjetenjob

torluchtkussen

torabrahamsarah

Dit is een bijkomstigheid voor TOR-verhuur. TOR-verhuur is HET bedrijf voor het huren van een opslagruimte.

TOR logo

Heeft u ruimte nodig voor de spullen van de verhuizing? TOR-verhuur, Tijdelijke Opslag Ruimte, aan de Angelenweg 76 in Oss is het adres voor het huren van een opslagruimte in de regio. Bij het bedrijf is veel mogelijk. Eigenaar Ad van Vught startte TOR-verhuur in 2012. De Berghemnaar merkte dat er vraag was naar tijdelijke opslagruimtes en bouwde de loods naast zijn huis om tot ruimte met meerdere bergplaatsen.

Twee zelfgemaakte verdiepingen verrezen in de loods waar voorheen stacaravans stonden en werden verbouwd. Wat destijds begon met enkele units is inmiddels uitgegroeid tot een waar opslag- en verhuurbedrijf.

Naast opslag- en verhuurbedrijf biedt TOR-verhuur ook caravanservice aan. Wanneer u tijdelijk onderdak nodig heeft biedt TOR-verhuur ook caravans voor verhuur of verkoop aan. Wilt u van uw gebruikte caravan af? Uw caravan verkopen is niet altijd gemakkelijk. Neem vrijblijvend contact op indien u een caravan te koop aanbied. Het transport van uw caravan wordt voor u geregeld en ook het plaatsen en stellen behoort tot de service.

Meer info en lees verder op www.torverhuur.nl

tor03

tor02

torverhuurverhuizen